home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW CE 04 Vagabund

Austrijski Vagabund Moto GmbH udružio se sa BMW-om kako bi kreirao novi e-skuter zasnovan na CE 04 modelu bavarskog giganta.

BMW CE 04 Vagabund koncept je moderan i multifunkcionalni urbani e-skuter koji ima za cilj da obezbedi mobilnost s individualnim karakteristikama. Sa svežim i modernim dizajnom, vozilo ima niz funkcionalnih elemenata i atraktivnu kombinaciju boja koja je namenjena mladim i sportskim korisnicima.

BMW CE 04 Vagabund

BMW CE 04 Vagabund koncept zadržava impresivne tehničke detalje originalnog CE 04, s ključnim performansama kao što su maksimalna snaga od 31 kW (42 KS), dinamičko ubrzanje od 0 do 50 km/h za 2,6 sekundi, autonomiju od 130 km i vreme punjenja od 0% do 80% od samo 65 minuta. Kao opcija se nalazi i brzi punjač.

BMW CE 04 Vagabund

E-skuter takođe ima prijatan spoljašnji izgled. BMW CE 04 Vagabund je vozilo koje se posebno dopada mladim, sportskim ljudima u urbanom okruženju, a istovremeno odgovara svim vrstama vozača.

U skladu sa motom „akcija susreće modu“, BMW CE 04 Vagabund koncept je dobio funkcionalni gornji kofer kao dopunu standardnog prostora za odlaganje, zajedno s transportnim sistemom integrisanim u vozilo.

Oliver Balcer, šef BMW Motorrad Austria, rekao je da je projekat imao za cilj da naglasi ogromnu varijabilnost BMW CE 04 i da istovremeno bude privlačan svojoj ciljnoj grupi. Svež, moderan dizajn CE 04 posebno je u skladu sa njegovom težnjom ka sportskom načinu života.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 399Komentari