home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Isuzu je u Italiji najavio specijalne edicije modela D-Max, nazvane Urban Jungle i Extreme Passion, koje ovaj 4x4 pick up pretvaraju u zaista zanimljivo vozilo.

Naime, pored novog grila, aluminijumskih točkova od 18 inča, bogatije opreme i specijalne palete raspoloživih boja za karoseriju, najzanimljiviji detalj su ipak sportska Sparco sedišta. 


Urban Jungle i Extreme Passion D-Max se inače međusobno se razlikuju po bojama karoserije i opremi koja pored Sparco sedišta, između ostalog, obuhvata i navigaciju, USB konekciju, Bluetooth i kameru za vožnju unazad (Extreme Passion ima i DVD sa 9-inčnim ekranom).

Motor je isti za obe verzije, odnosno pokreće ih 3,0 litarski common-rail dizel agregat sa 163KS i 333 Nm obrtnog momenta pri 1600 o/min., u paru sa manuelnim ili novim 4-stepenim automatskim menjačem.

Prodaja ovih D-Max modela počinje tokom novembra ali cene još nisu saopštene. čitanja : 2335Komentari

ovo je upotrbljiv auto i uz NISSAN-NAVARA,TOYOTA-HILUX,MITSUBISHI-TRITON,FORD-RANGER je okosnica malog preduzetnistva ovde. Naravno, ovde postoji jos jedna kategorija pick-upova(ute-kako ih ovde zovu) ali o tome nekom drugom prilikom.

Ovde se zove HOLDEN-RODEO(novi model je COLORADO)

Autor ChedomirADELAIDE 02 Nov 2009, 07:53