home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Pripremajući se polako za kraj aktuelne generacije (u proizvodnji od 1998. godine), Volkswagen je na Salonu u Los Anđelesu američkoj publici predstavio i specijalno, Final Edition izdanje modela New Beetle, odnosno Nove Bube.

Edicija će biti dostupna u standardnoj verziji i kao kabriolet (prvi staje 20.240 dolara, a kabriolet 27.170 dolara), a svaki će biti napravljen u seriji od samo 1500 komada.

Glavna karakteristika su boje i bogatija oprema, a to u praksi znači Aquarius Blue boja sa crnim krovom kod verzije sa čvrstim krovom, odnosno kombinaciju Aquarius Blue/Campanella White boje karoserije i belog krova kod kabrioleta.

Sem toga, u paketu su i sportski podešeno ogibljenje, alu točkovi od 17 inča i Final Edition volan, kao i 2,5 litarski benzinac sa 150KS i 230 Nm obrtnog momenta (u kombinaciji sa šestostepenom automatskom transmisijom).čitanja : 1943Komentari

Ovo auto, ovog dizjnerskog pristupa ce ostati "zensko" ili "gej".

Ja sebe ne mogu da zamislim za volanom "ovoga".

Autor ChedomirADELAIDE 03 Dec 2009, 19:19

ne bi se reklo da je zaobljeni dizajn 'gay',takva izjava je totalno seljaštvo (osim ako nije žut, roze ili sl.) medjutim, auto jeste pozerski pošto je totalno nepraktičan. treba ga smatrati kupeom koji ne treba da koristi više od dvoje ljudi

Autor žika 17 Dec 2009, 14:37

@ChedomirADELAIDE "Ovo auto" ne moze nikako da bude, moze samo "ovaj auto", zato sto je auto skraceno od automobil, a to je imenica muskog roda. Samo bosanci kazu to auto ili ovo auto, pa se izvinjavam ako si bosanac.

Autor Vlada 17 Dec 2009, 15:05