home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Fiat je na MotorVillage Rond-Point des Champs-Elysées u Parizu, pred ovogodišnju nedelju mode u glavnom gradu Francuske, predstavio nekoliko personalizovanih primeraka svog retro mališana, od kojih će jedan biti dostupan kupcima.

Fiat 500 Ron Arad Edition će se na evropskom tržištu u prodaji naći od novembra, a ima crni metalik eksterijer sa siluetom 1957 Fiata 500 na bokovima, svetla za maglu, bele retrovizore, stakleni panoramski krov, hromirane detalje, alu točkove od 16 inča, crna Poltrona Frau kožna sedišta, kožni volan, digitalnu instrument tablu, detalje u boji slonovače, automatski klima uređaj i Fiatov Blue&Me sistem.

Fiat će ovakav 500 Ron Arad Edition isporičivati direktno na kućnu adresu kupca, a novi vlasnik će na poklon dobiti i maketu ovog automobila u razmeri 1:18.

Ostala tri specijalca – Fiat 500 Comics (ima dvobojni, žuto-crni eksterijer), 500 Camouflage sa kamuflažnim eksterijerom i 500 Jeans (njegova spoljašnjost bojom imitira popularni materijal - džins) se neće naći u proizvodnju.

Ivan Mitić - Autoblog.rs
čitanja : 2106Komentari