home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Citroen C4 SpaceTourer

Iako bi na osnovi naslova mogli da pomislite da je u pitanju neka nova verzija Citroena C4, radi se u stvari samo o promeni imena jednog već postojećeg modela.

Dakle, Citroen je odlučio da iz svoje game u potpunosti izbaci naziv Picasso, pa su tako nakon C3 Picassa (koji je prošle godine zamenjen potpuno novim modelom C3 Aircross) sada na red došli C4 Picasso i Grand C4 Picasso.

Citroen C4 SpaceTourer

Ovi MPV modeli će na sajmu automobila u Ženevi dobiti nova imena, to jest C4 Picasso će postati C4 SpaceTourer, a Grand C4 Picasso menja naziv u Grand C4 SpaceTourer.

Citroen Grand C4 SpaceTourer

Istovremeno, u Ženevi će biti prikazana i njihova specijalna edicija Rip Curl.

Citroen C4 SpaceTourer

Citroen i Rip Curl su naime pripremili novo ograničeno izdanje ovih MPV modela, nakon uspeha Rip Curl edicija modela C4 Cactus i SpaceTourer.

Citroen Grand C4 SpaceTourer

C4 SpaceTourer i Grand C4 SpaceTourer Rip Curl Edition se baziraju na Live paketu opremu, uz dodatak 17-inčnih Zephyr alu točkova, Rip Curl oznaka, specijalnih hromiranih detalja, crnih retrovizora i ručica na vratima, kao i zatamnjenih stakala.

Tu su između ostalog i Citroenov Connect Nav sistem, Mirror Screen, klizna sedišta u drugom redu, Stripe Grey dezeni sedišta sa Rip Curl logom, Dune Beige prednji panel i oplate vrata, kao i specijalne patosnice.

Citroen C4 SpaceTourer

U ponudi je inače pet boja za eksterijer (Soft Sand, Lazuli Blue, Cumulus Grey, Platinum Grey i Polar White), pri čemu je dostupan i opcioni Onyx Black krov.

Gama motora obuhvata 1.2L turbo benzinac sa 130KS (u paru sa šestostepenim manulenim i šestostepenim automatskim menjačem), kao i 1.6L dizelaš sa 120KS (sa istim izborom menjača).

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 1573Komentari