home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Volkswagen California

Nema sumnje, ovo će postati kolekcionarski primerak pre nego što se uopšte i pojavi u rukama kupaca. Najnovija California u specijalnoj verziji - 30 godina ograničena je na brojku od samo 999 primeraka.

Već tradicionalno, kao i do sada, tako će i ova California vlasnicima ponuditi luksuz s pet zvezdica u svakom segmentu. Na bazi priznatog modela California Ocean koji se pokazao nenadmašnim u smislu ponude, '30 Years special edition' donosi niz dodatne opreme, uz prilagođene detalje dizajna. Svi primerci dolaze s numerisanom pločicom na B stubu, punim LED prednjim svetlima, kontrastnim krovom i retrovizorima napravljenim u Reflex Silver ili Indium Gray metalik nijansi. Kupci takođe mogu da izaberu potpuno novu boju, poznatu s novih modela Volkswagena - Kurkuma žutu.

Volkswagen California

Unutra, kupci poseduju Volkswagenov intuitivni sistem infotainmenta Discover Media Navigation Pro, zajedno s prednjim i zadnjim senzorima za parkiranje, adaptivni tempomat, kao i grejana prednja sedišta serijski.

Kupci će moći da biraju između tri različite kombinacije motora i pogonskih verzija, izlazne snage 150 ili 204KS iz 2.0 TDI, svi imaju standardni DSG menjač sa sedam stepeni prenosa, a snažnija verzija i 4MOTION pogon.

Izvor: Autoportal.hr

Foto: Volkswagenčitanja : 732Komentari