home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

2020 Honda Civic

15 Nov 2019 - 18:00 Noviteti Link
2020 Honda Civic

Honda je za modelsku godinu 2020 izvršila određene izmene na Civicu hatchback za evropsko tržište (a koji se inače još uvek proizvodi u Velikoj Britaniji).

Izmene se odnose na manje promene stajlinga eksterijera, kao i doterani enterijer, dok je gama motora ostala ista.

Šta je novo? Na prednjem delu se primećuje blago doterani branik sa novim okvirima svetala za maglu kao i novi otvori za vazduh, pa standardna full-LED prednja svetla i redizajnirana LED dnevna svetla.

2020 Honda Civic

Treba pomenuti i novi dizajn alu točkova od 16 inča kod bazne verzije, kao i "Shark Grey" 17-inčne točkove kod verzija sa srednjim i top paketima.

Na kraju, tu je i nova boja eksterijera nazvana Obsidian Blue.

Što se enterijera tiče, ističu se nova tekstura panela za više premium ambijent, oplate vrata, doterani infotainment sistem i vozačevo sedište el. podesivo u osam smerova (ovo potonje kod top verzija).

2020 Honda Civic

U standardnoj opremi su i između ostalog adaptivni tempomat, sistem za upozorenje o napuštanju kolovozne trake, sistem asistencije za održavanje u kolovoznoj traci i sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova.

U gami motora ostaju dva benzinca i jedan dizelaš. To su 1.0 VTEC Turbo sa 126KS i 200 Nm, kao i 1.5 VTEC Turbo sa 182KS i 240 Nm, a kod dizelaša 1.6 i-DTEC sa 120KS i 300 Nm obrtnog momenta. Benzinci mogu da se kombinuju sa 6-stepenim manuelnim ili CVT menjačem, a dizelaš sa 6-stepenim manuelnim ili 9-stepenim automatskim menjačem

Obnovljeni 2020 Civic će u Evropi moći da se naruči od sledećeg meseca, dok isporuke počinju od januara 2020.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 806Komentari