home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford Ranger Raptor

Britanska policija je nabavila Ford Rangere Raptore za off road progon (pre)Brzih i (pre)Žestokih!

Jaguar XFR, Ford Mustang, BMW 330d, Mitsubishi Lancer Evo IX FQ 360, Lexus IS-F, Lotus Evora S – sve su to ponosni članovi britanske policijske flote, ali dosad im je nedostajao pick-up za off road neutralizovanje modernih Robin Hudova. S Rangerom Raptorom i to je poglavlje zaključeno, piše portal Vozim.hr.

Ford Ranger Raptor

Svaka policijska stanica u svetu bi trebalo da ima pick-up koji sa 160 km/h na putu može da drži korak s ljudima koji zakon i red ne shvataju kao životni prioritet, te da onda nastavi poteru po šumskom putu ili polju - nesmanjenom brzinom!

Ne samo da su Britanci nabavkom Raptora dobili novu dimenziju na čestim off-road izletima, nego i ozbiljnog izbacivača na asfaltnoj podlozi. Prestupnici koji vole da poštuju što veći razmak između sebe i policijskih snaga sada moraju izuzetno pomno da razmatraju “Faktor Raptor” u svojim dnevnim planovima, jer navedeni Fordovi s light-showom dolaze s FOX-ovim opcijskim amortizerima i Baja Desert Race modom – kao standardnim.

Rangera i još jednu Fordovu pridošlicu u plave redove (Focus ST) oprema i ukrašava tzv “Special Vehicle Preparation Team” iz Essexa.

Izvor: Vozim.hr

Foto: Fordčitanja : 349Komentari