home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Fiat Strada

Fiat već duže vreme najavljuje da će uskoro u Južnoj Americi početi sa prodajom nove generacije svog pick-up modela Strada. Do sada smo videli nekoliko zatamnjenih teaser slika, dok je sada ovaj proizvođač konačno objavio i prvu pravu zvaničnu fotografiju.

Još ranije je inače saopšteno da novi Fiat Strada na tržište stiže u aprilu, dok će se za njegovu proizvodnju brinuti fabrika u brazilskom Betimu.

Novi Strada je razvijen pod kodnim nazivom 281, a pored single cab verzije nudiće se i u double cab varijanti koja se i nalazi na ovoj fabričkoj slici.

Za sada je poznato da je novi Strada duži i prostraniji od sadašnjeg modela, uz više bezbednosnih sistema i bogatiju opremu.

U gami motora će biti i 1,3 litarski Firefly sa 109KS i 1,4 litarski Fire EVO sa 88KS, a kasnije se očekuje i 1,0 litarski Firefly turbo sa 120KS. Uz manuelni menjač, kupcima će se kao opcija kasnije nuditi i CVT transmisija.

U gami će se naći verzije Working, Endurance, Freedom i Volcano (ova potonja se i nalazi na naslovnoj slici, i to sa 17-inčnim alu točkovma, dodatnim zaštitnim elementima na eksterijeru i krovnim nosačima).

Ivan Mitić - Autoblog.rs

Ranije objavljena teaser slika:

Fiat Strada


čitanja : 471Komentari