home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Land Rover Defender 110

Kompanija Land Rover udružila je snage sa firmom Autohome, specijalistima za dodatnu opreme kako bi kupcima ponudila novi Defender 110 u verziji sa krovnim šatorom

Ljubitelji avantura, naročito onih koje podrazumevaju i off-road vožnju (tzv. overland avanture), svakako da dobro znaju Land Rover brend i šta je do sada model Defender predstavljao.

Land Rover Defender 110

Potpuno nova i radikalno drugačija generacija, predstavljena prošle godine, sa sobom donosi i više uglađenosti i komfora, bez žrtvovanja (barem se tako tvrdi!) off-road sposobnosti. Na vama je samo da pronađete adekvatan smeštaj tokom avanture, a ukoliko preferirate boravak u prirodi, i za to sada postoji rešenje. Naime, u saradnji sa firmom Autohome koja se specijalizovala za dodatnu opremu za vozila, Land Rover sada nudi model Defender 110 (produženi, sa petora vrata) sa tzv. krovnim šatorom, dužine 2,3 metra, širine 1,3 m i visine 1,5 metara, u koji mogu da se smeste, možda ne baš udobno, ali do dve odrasle osobe.

Land Rover Defender 110

U kompletu se, pored šatora, dobija i madrac, tri jastuka, LED svetlo, „krilo“ koje može da se skine, mreže za komarce, kao i male aluminijumske merdevine. Krov šatora je napravljen od smeše koja u sebi sadrži i fiberglas, te bi trebalo i da održava optimalnu temperaturu, kao i da pruži zvučnu izolaciju prilikom kiše.

Cena ovog paketa iznosi 3.082 evra (+PDV) u Nemačkoj, a ceo sistem se montira direktno na krovne šine Defendera.

Izvor: Topspeed.rs

Foto: Land Roverčitanja : 255Komentari