home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Cenntro CityPorter

Cenntro Automotive Group je predstavio svoje planove za proširenje portfelja proizvoda s namenski napravljenim, potpuno električnim vozilom klase 4, koje će služiti tržištu gradske dostave do krajnjeg kupca. Vozilo nazvano CityPorter nudi jedinstveno rešenje za flotu i kupce logistike, nudeći domet do 360 km s jednim punjenjem i najveću brzinu od 100 km/h.

Kako prenosi Automania.hr, CityPorter je namenjen za potrebe isporuke do krajnjeg kupca sa svojim izdašnim korisnim teretom i velikom teretnom zapreminom. Cenntro predviđa prikazivanje CityPorter američkim flotama u drugoj polovini 2021. godine i trenutno razmatra mogućnosti učestvovanja u demo programima za flote SAD-a i EU-a.

Cenntro CityPorter

“Uvereni smo da možemo povećati proizvodnju tokom 2021. godine i predstaviti CityPorter na američko i evropsko tržište, pružajući kvalitet i performanse koje flota najvišeg nivoa i zahteva”, rekao je Peter Wang, predsednik i izvršni direktor.

Cenntro CityPorter

CityPorter će biti opremljen najsavremenijom telematikom firmeCenntro. Cenntrova pametna platforma pokreće moćnu dvosmernu razmenu podataka i nudi naprednu integraciju upravljanja voznim parkom s drugim poslovnim aplikacijama, optimizujući planiranje rute, smanjujući zastoje i pružajući istinsko upravljanje velikim podacima. Kako bi podržao pokretanje CityPorter, Cenntro planira da proširi svoju infrastrukturu u SAD-u i Evropi te namerava da direktno sarađuje s flotama i održava svoje poslovanje komplementarnom mrežom trgovaca i distributera kamiona.

Izvor: Automania.hr

Foto: Cenntro Automotive Groupčitanja : 246Komentari