home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Motors je upravo predstavio novu generaciju Outlandera, mada je iznenađenje oko njegovog izgleda prilikom premijere izostalo budući da smo još ranije bili u prilici da vidimo slike ovog modela bez ikakve maske.

Mitsubishi Outlander

Novi Outlander (modelske godine 2022) prvo startuje na američkom tržištu, i to od aprila po ceni od 25.795 dolara za baznu verziju.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Treba napomenuti da je 2022 Outlander baziran na platformi novog Nissana Rogue, dok je izgled inspirisan Engelberg Tourer conceptom koji je japanska fabrika predstavila na sajmu u Ženevi 2019. godine.

Mitsubishi Outlander

U svakom slučaju, ističe se nova interpretacija "Dynamic Front Shield" prednjeg dela.

Mitsubishi Outlander

Što se dimenzija tiče, novi Outlander je 5.1 cm širi od prethodnika i ima međuosovinsko rastojanje povećano sa 267 cm na 271 cm, pa nudi i 2.8 cm više mesta za noge putinika u drugom redu.

Mitsubishi Outlander

Dužina vozila iznosi 468 cm, širina 186 cm a visina 175 cm.

Mitsubishi Outlander

Takođe, 2022 Outlander će standardno imati tri reda sedišta, uz kvalitetnije materijale, 12.3-inčne digitalne instrumente, 9.0-inčni centralni ekran, Android Auto i Apple CarPlay.

Mitsubishi Outlander

Deo opreme čini i 11 vazdušnih jastuka, adaptivni tempomat, sistem za održavanje vozila u kolovoznoj traci, navigacija, kolor Head-Up displej, Bose audio sistem sa 10 zvučnika...

Za početak je previđen samo 2,5 litarski benzinski motor sa 184 KS i 245 Nm obrtnog momenta, uz automatski menjač i Mitsubishijev "Super All-Wheel Control 4WD" sistem pogona na sva četiri točka.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 973Komentari