home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Jeep Grand Commander

Jeep je 2018. godine na sajmu automobila u Pekingu prikazao i model Grand Commander koji je sada na kineskom tržištu prošao kroz manji redizajn. To uostalom potvrđuju i ove prve zvanične slike obnovljenog Grand Commandera.

Jeep Grand Commander

Što se tiče vizuelnih promena u odnosu na dosadašnju verziju, treba pomenuti manje izmene na prednjim svetlima, maski i braniku, kao i novi dizajn točkova, drugačiju grafiku zadnjih svetala i novi zadnji branik.

Jeep Grand Commander

Za unutrašnjost su predviđeni unapređeni infotainment sistem, doterana centralna konzola i kvalitetniji materijali.

Jeep Grand Commander

Radi se o vozilu sa tri reda sedišta (za ukupno sedam putnika, u konfiguraciji 2-3-2), kojim Jeep u Kini konkuriše modelima kao što su Volkswagen Teramont (Atlas), Ford Edge i Toyota Highlander.

Jeep Grand Commander

Grand Commander je dugačak 4895 mm, širok 1892 mm, visok 1738 mm, dok mu međuosovinsko rastojanje iznosi 2800 mm.

U gami motroa su 2,0 litarski turbo benzinac sa 234KS u varijanti sa pednjim pogonom (265KS u 4x4 izdanju), u paru sa devetostepenim automatskim menjačem, kao i plug-in hibridna verzija. Ova potonja verzija kombinuje 2,0 litarski turbo benzinac i dva elektromotora, baterije od 13 kWh, na struju može da pređe oko 70 km, a ukupna autonomija je oko 900 km.

Cene u Kini startuju od 239.800 juana (31.410 evra), a kao i ranije i ovaj doterani model se najverovatnije neće prodavati van Kine.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 886Komentari