home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dacia Duster Extreme

11 Jan 2022 - 08:30 Noviteti Link
Dacia Duster Extreme

Novi posebni model Dacia Duster Extreme karakteriše ekskluzivni izgled i brojni detalji udobnosti.

Spoljašnji dizjan ovog atraktivnog SUV modela je protkan narandžastim umecima na prednjoj maski, kućištima retrovizora, krovnim nosačima kao i na vratima prtljažnika, a odlikuju ga i ekskluzivni crni aluminijumski naplaci, a radi se o 17-inčnim alu felnama Tergan u crnoj boji za sve verzije. Dimenzije guma su 215/60R17.

Dacia Duster Extreme

Inače, spoljašnja boja je siva, koja je dostupna samo za posebno izdanje do leta 2022., piše Tportal.hr.

Što se unutrašnjosti tiče, narandžasti detalji dominiraju i u kabini: presvlake sedišta od tkanine su dodatno naglašene narandžastim šavovima, dok su otvori za vazduh, centralni naslon za ruke, obloge vrata i podnožje centralne konzole dobili narandžaste umetke.

Dacia Duster Extreme

Duster Extreme uključuje sve serijske karakteristike verzije Prestige (uključujući automatski klima-uređaj, multimedijski sistem Media Nav Evolution s 8-inčnim dodirnim ekranom, povišenu centralnu konzolu s dva dodatna USB priključka za putnike na zadnjoj klupi), ali i više od toga: posebno izdanje je dostupno s karticom za otključavanje vozila bez ključa i sistemom kamera za prikaz iz više uglova.

Dacia Duster Extreme

U ponudi su Duster Extreme ECO-G 100 sa 6-stepenim ručnim menjačem i pogonom 4x2, Duster Extreme TCe 150 s EDC automatskim menjačem i pogonom 4x2, kao i Duster Extreme Blue dCi 115 sa 6-stepenim ručnim menjačem i pogonom 4x4.

Izvor: Tportal.hr / Dacia

Foto: Dacia

DOPUNJENO: U nastavku i PR saopštenje Dacia uvoznika za Srbiju

Duster Extreme, ekskluzivno specijalno izdanje za 2022. godinu

Kupci u Srbiji mogu da ga poruče od januara 2022. po ceni već od 17.790 €

Dacia kreće u novu godinu sa stilom: na krilima posebnog izdanja Dustera Extreme!

Baš kao i verzija Prestige po čijem uzoru je nastao, Duster Extreme može da se pohvali ekskluzivnim dizajnom i bogatom opremom.

Spoljašnji dizajn je protkan narandžastim umetcima na prednjoj masci, kućištima retrovizora, krovnim nosačima kao i na vratima prtljažnika, a krase ga i ekskluzivni crni aluminijumski naplatci.

Narandžasti detalji dominiraju i u unutrašnjosti: presvlake sedišta od tkanine su dodatno istaknute narandžastim šavovima, dok su vazdušni otvori, središnji naslon za ruke, obloge vrata i podnožje središnje konzole ukrašeni narandžastim umetcima.

Duster Extreme uključuje sve serijske opcije verzije Prestige (uključujući automatski klima-uređaj, multimedijalni sistem Media Nav Evolution sa 8-inčnim ekranom osetljivim na dodir, povišenu središnju konzolu sa dva dodatna USB priključka za putnike na zadnjoj klupi), ali i više od toga: posebno verzija je dostupno sa karticom za otključavanje vozila bez ključa i sistemom kamera za prikaz iz više uglova.

Model je dostupan u šest boja karoserije, uključujući ekskluzivnu sivu boju Urban.

Duster Extreme je ekskluzivnA i SPECIJALNA VERZIJA, dostupno po DACIA cenama

Cena specijalne verzije Dustera Extreme je opremljena dvogorivnim motorom na benzin i plin ECO-G 100, a sa cenom startuje od 17.790 €.

Kupci u Srbiji mogu da ga poruče od januara 2022.čitanja : 3356Komentari