home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Rolls-Royce Cullinan Frozen Lakes

· Rolls-Royce Motor Cars predstavlja novu kreaciju Cullinan 'Frozen Lakes'
· Kreiran od strane kompanijine Bespoke Collective divizije, a inspirisan zimskim pejzažima u Evropi
· Serija ograničena na samo 14 primeraka i namenjena klijentima u Evropi

Kako se navodi u saopštenju kompanije, Cullinan je dizajniran da savlada najzahtevnije uslove i teren na Zemlji – a malo mesta je izazovnije od udaljenih regiona Evrope zimi. Ali zima takođe donosi posebnu magiju ovim mestima, a njihovu veličinu i lepotu su želeli da uhvate u Frozen Lakes kreaciji, kao automobil za sva godišnja doba i okruženja.

Budući da je u Evropi zima, Rolls-Royce je predstavio seriju novih Bespoke kreacija koje slave magiju i veličanstvenost sezone.

Frozen Lakes serija obuhvata samo 14 primera superluksuznog SUV-a Cullinan. Za ove ekskluzivne kreacije, Rolls-Royce Bespoke Collective dizajneri, inženjeri i zanatlije su za inspiraciju imali zimske pejzaže oko jezera od Sibira do Švajcarskih Alpa, kao i od Karelije do Karpata.

Bespoke Collective je razvio dve nove spoljašnje završne obrade – Crystal/Midnight Sapphire i Blue Crystal/Arctic White - koje beleže oštrinu, jasnoću, refleksije i kontraste ledenih površina jezera.

Rolls-Royce Cullinan Frozen Lakes

Osvetljeni pragovi sa ugraviranim natpisom „Frozen Lakes“ pozdravljaju vozača i putnike dok ulaze u kabinu. Unutrašnjost je u Arctic White ili Navy Blue boji sa Turchese detaljima.

Rolls-Royce Cullinan Frozen Lakes

Drveni elementi su specijalno kreirani za prednji panel koji imitira obrasce napuklog leda koji se tipično viđaju u oblastima permafrosta.

Automobili takođe imaju novu interpretaciju Zvezdanog neba na plafonu, sa osvetljenim zvezdama padalicama. To nebo je potpunosti napravljeno ručno, zadatak za koji je potrebno najmanje 18 sati.

Ivan Mitić - Autoblog.rsčitanja : 491Komentari