home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Dodge Challenger Cabrio

Kupci Dodge Challengera koji žele da imaju kabriolet verziju imaju sreće: entuzijasti mogu da traže kabriolet preko Drop Top Customsa, najstarijeg proizvođača kabrioleta u SAD.

Kupci i prodavci koji su zainteresovani za Challenger Cabrio se ohrabruju da direktno kontaktiraju Drop Top Customs da potvrde aranžmane za transport, modifikaciju kabrioleta i cene.

Dodge Challenger Cabrio

Challenger Cabrio je najavljen na M1 Concourse događaju u mičigenu, tokom prvog dana trodnevne serije događaja Dodge Speed Week 2022, koja je sadržala najave i otkrivanja aktuelnih Dodge proizvoda.

Dodge Challenger Cabrio

„Dok dajemo gas ka našem novom putu performansi, Dodge se takođe zabavlja u ovom pobedničkom krugu slaveći decenije musle automobila,“ rekao je Tim Kuniskis, izvršni direktor brenda Dodge – Stellantis.

„Nema boljeg načina da obeležimo koliko smo daleko stigli nego da olakšamo kupcima Dodge Challengera da kreiraju kabriolet.“

Dodge Challenger kabrioleti su bili u ponudi kao serijska vozila samo u dve modelske godine, 1970. i 1971. Više od pola veka kasnije, Dodge kupci mogu da kontaktiraju Drop Top Customs da bi prilagodili svoje kabriolete iz snova. Kupci će blisko sarađivati sa Drop Top Customsom kako bi prilagodili vozilo svojim specifikacijama.

Modifikacije kabrioleta biće dostupne za 2022. i 2023. Dodge Challenger R/T, Scat Pack 392 i sve SRT modele.

Drop Top Customs ima 46 godina iskustva u modifikaciji, stvarajući kabriolete, uključujući moderne Dodge Challenger kabriolete, koji imaju potpuno hidraulički krov, sa strukturalnim pojačanjima koja smanjuju savijanje karoserije, a zadržavaju unutrašnji prostor. Kvalitetan dizajn, podstavljen krov i grejano zadnje staklo rezultiraju beskompromisnom udobnošću i obezbeđuju zvučnu i temperaturnu izolaciju.

Konverzija košta 25.999 dolara plus cena automobila, što primera radi znači da osnovni Challenger R/T Cabrio na kraju izađe nešto više od 66.000 dolara.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 484Komentari