home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Hyundai Santa Fe XRT

Hyundai Santa Fe XRT je dizajniran kao SUV spreman za avanturu, koji spaja robusnu estetiku sa praktičnim karakteristikama za ljubitelje terenskih vožnji.

Ova varijanta Santa Fea nove generacije, predstavljena na Salonu automobila u Los Anđelesu, ističe se većim klirensom, 18-inčnim točkovima i gumama za sve terene, kao i tamnim dizajnerskim elementima. Eksterijer se odlikuje i tamnim hromiranim i crnim detaljima, uz crne krovne šine, podržavajući avanturistički duh vozila.

Hyundai Santa Fe XRT

U pogledu performansi, XRT nudi dve opcije pogona: standardni 1.6L Turbo Hybrid Electric sa 232 KS i opcioni 2.5L Turbo motor koji isporučuje 277 KS. U ponudi će biti automatski menjači sa 6 i 8 stepeni.

Hyundai Santa Fe XRT

Dimenzije i kapacitet vozila su pogodni za porodična putovanja i aktivnosti na otvorenom. Nudi dovoljno prostora sa dužinom od 4830 mm, širinom od 1900 mm i visinom od 1795 mm. Međuosovinsko rastojanje iznosi 2815 mm, obezbeđujući  stabilnu i udobnu vožnju.

Hyundai Santa Fe XRT

Santa Fe XRT pruža velikodušan prostor za glavu i noge u svim redovima, što ga čini udobnim izborom i za vozače i za putnike. Njegov tovarni kapacitet i široki otvor prtljažnih vrata su praktični za nošenje opreme i zaliha.

Jedna od ključnih karakteristika Santa Fea XRT je njegov poboljšani klirens, sada 35 mm veći od standardnog modela. Ovo poboljšanje omogućava SUV-u da sa jednakom lakoćom kreće terenima i urbanim sredinama.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 548Komentari