home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na sajmu automobila u Novom Sadu, koji će se održati od 21. do 26. oktobra, posetioci će prvi put imati priliku da vide 29 novih modela, najavio je danas menadžer 8. Sajma automobila "Auto šou - Novi Sad" Miroslav Radišić.

Na smotri, koju će otvoriti ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević, pojaviće se oko 150 izlagača iz svih krajeva sveta, koji će, sem putničkih automobila, predstaviti i teretna vozila, rezervne delove i drugu prateću opremu, rekao je on na konferenciji za novinare.

Predviđena je, kao i ranijih godina, izložba stilizovanih kola, zatim takmičenje vozača "jedan na jedan" na 201 metar, a biće organizovano i više simpozijuma o bezbednosti saobraćaja.

Najzanimljivi će biti novi modeli, među kojima će posebnu pažnju privući terenac "Volvo" iz segmenta "krosover" pod oznakom "XC 60". Prvi džip će prikazati i fabrika "Reno", a zove se "koleos".

Premijere će doživeti i "ford kuga", "pežo 308 SW", "nisan kaškai+2", "dodž džerni", "mazda 2 sport", "folksvagen pasat CC", "mercedes GLK".

Put do kupaca potražiće i nove verzije "ford fokusa", "reno tvinga", zatim "fiat fiorina", "fiat 500" i mnogi drugi. Pančevačka firma "Globus auto" predstaviće prvi srpski automobil na električni pogon.

Na sajmu će biti i brojne osiguravajuće i lizing kuće, koje će, kao i sami uvoznici, ponuditi značajna sniženja.

Izvor : Tanjug.co.yu

Foto : AutoBlog.co.yu čitanja : 1700Komentari