home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sajam motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto Bike Expo – Novi Sad" omogućiće posetiocima uvid u ponudu modela najpoznatijih svetskih proizvođa.

Pored ostalog, biće izloženi skuteri, mopedi, rezervni delovi i alati, servisna oprema, goriva i maziva, moto-kozmetika, pneumatici, oprema za zaštitu motocikala, stručna literatura. Finansijske institucije ponudiće povoljne uslove za kupovinu dvotočkaša, uz adekvatne uslove osiguranja.

Velika pažnja biće usmerena i na prateće sadržaje, tako da će tokom sajma biti organizovane tribine posvećene bezbednosti u saobraćaju, a neće izostati ni atraktivni programi za ljubitelje dvotočkaša.

Sadržina izlaganja:

    * Motocikli

    * Skuteri

    * Mopedi

    * Bicikli

    * Rezervni delovi i alati

    * Servisna oprema

    * Goriva i maziva

    * Kozmetika

    * Pneumatici

    * Zaštita moticikla (security)

    * Osiguranje, lizing, kreditiranje

    * Stručna literatura (katalozi, časopisi, magazini)

Noviteti, bezbednost i prateći programi na Sajmu motocikala

Sajam motocikala, bicikala i prateće opreme na Novosadskom sajmu već godinama omogućava izlagačima uspešan pristup tržištu, a posetiocima uvid u ukupnu ponudu industrije motora na jednom mestu.

Sa željom da se takav trend nastavi, Novosadski sajam od 14. do 17. aprila, organizuje 6. međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme MOTO BIKE EXPO – NOVI SAD. Pored promocija novih modela dvotočkaša, posetioci će biti u prilici da vide i novitete iz oblasti moto-opreme, kao i pratećih grana. Poseban segment biće posvećen "custom" motociklima u okviru kojeg će posetioci moći da ocene izložene modele i odaberu najlepši. Prvi put na Novosadskom sajmu biće organizovane amaterske trke ubrzanja za sve zainteresovane motocikliste, kao i takmičenje u vožnji na zadnjem točku. Uz atraktivne prateće programe, biće organizovane i stručne tribine o bezbednosti moticklista u saobraćaju.

Nastup Yamahe 

Zvanični uvoznik, prodavac i serviser "Yamaha" programa za teritoriju Srbije "Plattner doo" i ove godine tradicionalno će nastupiti na Sajmu "Moto Bike Expo – Novi Sad", kao i Izložbi nautike koja se održava od 14. do 17.aprila na Novosadskom sajmu.

Na 200 m2 izložbenog prostora u Hali "Master", posetioci će moći da se upoznaju sa vrhunskim proizvodima "Yamaha" brenda za kopno i vodu, a biće izloženo mnoštvo noviteta. Kako navode u "Platneru", biće predstavljena kompletna linija motocikala, skutera, maxi skutera - uključujući i "T-Max 500 TechMax" za 2011. godinu i ATV vozila na čelu sa modelom "Grizzly 700 ESP Limited Edition". Uz to, biće predstavljena i dodatna oprema za motocikle, kacige, podkape, jakne, duksevi, majice, pojasevi, pantalone i mnoštvo drugih stvari koje vožnju mogu učiniti bezbednijom i komfornijom.

Pored toga, "Yamaha" će izložiti najbolje iz svog proizvodnog programa za nautičare. Na štandu će se naći vrhunski jet-skuteri, uključujući tu i najnovije VXS i VXR modele, vrhunski vanbrodski motori u svom ogromnom rasponu dostupnih snaga, pa će tako biti izložen i moćni agregat "V8 350", zatim električni vanbrodski motori, "YAM čamci", dodatna oprema, sredstva za održavanje nautičke opreme i plovila...

U "Platneru" najavljuju da će tokom Sajma odobravati i niz pogodnosti i popusta za kupovinu kako moticikala i prateće opreme, tako i proizvodnog programa za nautičare.

BMW

Kompanija "Radulović" predstaviće se na Sajmu motocikala i nautike na Novosadskom sajmu sa nekoliko zanimljivih premijera.

Na štandu "BMW" motocikala  će ekskluzivno biti izložene dve srpske premijere modeli "G650 GS" novi jednocilindraš sa 48ks, kao i dugo očekivani model "K1600GT" , prvi šestocilindraš u ponudi "BMW" motocikala. Reč je o novoj generaciji i superiornom modelu na tržištu turera, sa dosad neviđenim tehničkim rešenjima i mogućnostima prilagođavanja motocikla stilu vožnje i uslovima puta. Neke od inovacija koje donosi taj jedinstveni motocikl su i 160 KS, 175 Nm obrtnog momenta, DTC, ABS i bluetooth treće generacije. Inače, pored bestselera modela "R1200GS Adventure" , "F800GS" i "F800R" biće predstavljen i prvenac "BMW" u super bike klasi "S1000RR".

Tokom Sajma u saradnji sa "BMW" finansiranjem biće omogućena i prodaja motocikala na lizing.

Premijerno u Srbiji "Ducati Desmosedici RR" - motocikl od 70.000 evra

Sajam "Moto Bike Expo" u Novom Sadu mesto je gde će posetioci imati prilike da se upoznaju sa novim modelima motocikala.

Prvi put u Srbiji biće predstavljen motocikl italijanskog proizvođača "Ducati", a reč je o modelu "Desmosedici RR". Inače, "Ducati" je prvi proizvodač na svetu koji je kupcima ponudio autentičnu repliku sa svim odlikama "MotoGP" tehnologije, koji krase upravo model "Desmosedici RR".

Motor te fascinantne mašine ima preko 200 konjskih snaga i 989 ccm3. Reč je o V4 motoru koji je napravljen u takozvanoj L varijanti sa četiri cilindra.

Inače, cena tog vrhunskog modela motocikla je 70.000 evra.

Amaterske trke ubrzanja i turnir u vožnji na zadnjem točku

6. međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme koji se održava od 14. do 17. aprila na Novosadskom sajmu obeležiće atraktivan prateći program.

U krugu Novosadskog sajma, u petak, 15. aprila održaće se amaterske trke ubrzanja, dok je dan kasnije na programu takmičenje u vožnji na zadnjem točku.

Za tu priliku će biti uređena posebna staza, kako bi svi takmičari imali odgovarajuće uslove za nastup.

Za najuspešnije su predviđene nagrade, a prijave se mogu obaviti telefonom na broj  063/89-61-722.

Izvor : Sajam.net


čitanja : 2944Komentari