home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na Jadranskom sajmu, danas je svečano otvorena jedna od najatraktivnijih i najekskluzivnijih sajamskih manifestacija - Sajam automobila.

Prisutne goste, u ime Jadranskog sajma, pozdravio je Rajko Bujković, izvršni direktor, a Sajam je otvorio Lazar Rađenović, predsednik Opštine Budva.

- Danas uz posebno zadovoljstvo otvaramo 14. po redu Sajam automobila. Na Sajmu izlažu ovlašćeni dileri i uvoznici poznatih svetskih brendova u segmentu automobilske industrije, proizvodnje auto delova, motocikala i prateće opreme.

Imaćemo priliku da se upoznamo sa aktuelnom ponudom na tržištu Crne Gore, vidimo nove modele francuskih, japanskih, italijanskih, korejskih, čeških, španskih, ruskih, američkih i kineskih proizvođača.

Posebno je značajno prisustvo lizing kompanija, banaka i osiguravajućih društava koji će kupcima omogućiti da u rekordno kratkom roku dođu do automobila, rekao je ovom prilikom Rađenović.

On je takođe podsetio na dugu tradiciju Jadranskog sajmu u organizovanju sajamskih manifestacija, čime konstantno doprinosi razvoju privrede u Budvi.

- Prateći privredne tokove, Jadranski sajam je razvijao svoju delatnost u zemlji i inostranstvu i pod njegovim svodovima smo mogli da vidimo proizvode sa svih kontinenata.

Ono što je u njegovom razvoju konstantno jeste njegov okvir prepoznatljivosti – turizam, verni izlagači i grad Budva. Stoga, Jadranski sajam vidim kao značajnog partnera domaće i strane privrede, želim mu puno uspeha uz zahvalnost za organizaciju ove prestižne izložbe koju sa zadovoljstvom prepuštam privrednicima i posetiocima, zaključio je predsednik Opštine Budva, Lazar Rađenović.

14. Sajam automobila biće otvoren do nedelje, 9. oktobra, a radno vreme za posetioce je od 10 do 19h.

Izvor : Adriafair.orgčitanja : 2151Komentari

ni primaci proslogodisnjem...

Autor vip 05 Okt 2011, 23:32

Napunise sve cetiri "hale" :D

Autor Djordje 06 Okt 2011, 11:41

"Imaćemo priliku da se upoznamo sa aktuelnom ponudom na tržištu Crne Gore, vidimo nove modele francuskih, japanskih, italijanskih, korejskih, čeških, španskih, ruskih, američkih i kineskih proizvođača."

A nemackih???

Autor Damko 06 Okt 2011, 18:59