home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sajam automobila “Auto šou – Novi Sad” će se održati na Novosadskom sajmu od 12. do 16. oktobra. Kao i ranijih godina na Sajmu će biti niz novina i sajamski popusti, saopšteno je danas u tom akcionarskom društvu.

Na Sajmu automobila u Novom Sadu uz promocije novih modela četvorotočkaša, biće predstavljene i novine teretnog programa, odnosno pratećih grana automobilske industrije.

Sajam će obeležiti i atraktivan prateći program za široku publiku, a premijerno će na Novosadskom sajmu biti izloženo više desetina modela. Neki modeli automobila biće prvi put predstavljeni za tržište jugoistočne Evrope, drugi pak za Srbiju, a tu su i nezaobilazne novosadske premijere. Značajno mesto i ove godine imaće i zastupnici i proizvođači rezervnih delova, auto-kozmetike, pneumatika, ulja, maziva i dodatne opreme, a veliku podršku prodaji četvrtotočkaša, atraktivnim uslovima kupovine pružiće lizing kuće, banke i osiguravajuća društva.

Novi modeli moći će da se vide na štandovima automobila, motocikla i kamiona. Premijerno će biti predstavljeno 25 modela, među kojima i nove verzije “tojote jaris”, “mercedesa ML”, “sitroena DS4”, “folksvagen tiguana”, “reno koleosa”, “nisana mikre”, “pežoa 508”, “opel astre” i drugih kola.

U godini jubileja, "Mercedes-Benz" će na Novosadskom sajmu predstaviti dva nova modela.

Kako navode u Auto kući "MikoM", premijerno će biti predstavljen novi ML i nova B klasa. Uz to, posetioci će moći da vide kompletnu ponudu putničkog i komercijalnog programa "Mercedes-Benza".

Od putničkog programa, biće izložene A, B, C, E, GLK, ML, SLK i E klasa. Teretni program biće zastupljen sa modelima "vito", "sprinter", "canter", "atego" i "actros".

Svi zainteresovani, imaće prilike da po najpovoljnijim uslovima uz podršku NBG i "Soge Leasing" dođu do "Mercedes-Benz" vozila. Obe lizing kuće, u čast 125 godina tog nemačkog proizvođača, odobriće kamatne stope u iznosu od 1,25 odsto, dok će akcije na putničkom i komercijalnom programu trajati do kraja godine.

Uvoznici i distributeri vozila najavljuju i značajne popuste, tako da će pojedini modeli biti jefitiniji i do 3.500 evra, a veliku podršku prodaji automobila atraktivnim uslovima kupovine pružiće lizing kuće, banke i osiguravajuća društva.

Posetioci sajma imaće jedinstvenu priliku da vide najbolje modele iz "Peugeot" game automobila, "popularne francuske uzdanice" putničkog programa "peugeot 107", "peugeot 206+", "peugeot 207", restilizovani "peugeot 308" i predstavnike više klase: urbani terenac "peugeot 3008" i vrhunsku limuzinu "peugeot 508".

Na Sajmu u Novom Sadu "Verano Motors", omogućiće kupcima izuzetno povoljne uslove finansiranja, bogat paket opreme i trenutnu isporuku. Uz to, obezbeđene su tri godine garancije i tri godine besplatne pomoći na putu u zemlji i inostranstvu.

Glavne zvezde sajma su "peugeot 107" koji je na sajamskom popustu i košta 7.990 evra, najpouzdaniji automobil u Evropi "peugeot 207" za 9.990 evra, a restilizovani "peugeot 308" košta 12.990 evra. Za one kojima je potreban komforan auto na sniženju je "peugeot 3008", kombinacija limuzine i terenca za 17.990 evra.

 

Generalni sponzor 11. sajma automobila “Auto šou – Novi Sad” je kompanija "Dunav osiguranje".

Kompanija "Dunav osiguranje", kao generalni sponzor 11. sajma automobila u Novom Sadu, pripremila je specijalne pogodnosti za sve posetioce.

Tokom Sajma biće obebeđeno 10 odsto popusta na premiju auto kasko osigurаnjа novih i polovnih putničkih vozilа, bez obzirа nа oblik kupovine (gotovinа / lizing / kredit) i nа nаčin plаćаnjа premije osigurаnjа, sa uključenim dodatnim pokrićem troška u vezi sa zamenom registracione nalepnice do iznosa od 3.000 dinara, za ceo period osiguranja.

Pored toga, osigurаnik koji, osim auto kasko osiguranja, zaključuje ili već poseduje polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, pored navedenog popusta, dobija i osiguranje od auto nezgode za 1 dinar.

Ponuda će važiti do 1. novembrа nа svim prodаjnim mestimа Kompаnije "Dunаv osigurаnje".

Inače, lidersku poziciju na tržištu "Dunаv osigurаnja" nаjbolje potvrđuje činjenicа dа je ta Kompаnijа prvа po broju vozаčа koji joj je ukаzаo poverenje, sа čаk polа milionа osigurаnih vozilа.

Izvor : Tanjug.rs i Sajam.netčitanja : 2112Komentari