home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Vozač Moster Jamahe Tech 3, Kolin Edvards će propustiti narednu trku u Valensiji jer se oporavlja od povreda koje doživeo tokom tragičnog incidenta u kome je Marko Simončeli izgubio život prošlog vikenda.

Tridesetsedmogodišnji vozač Jamahe neće moći da sedne na motor neko vreme jer se sprema za operaciju leve ruke odnosno ključne kosti. Minimalno vreme za oporavak posle operacije je četiri nedelje a Edvards će praktično propustiti trku koja je trebala da bude njegova poslednja za ovaj tim. Još uvek nije objavljeno ko će ga zameniti na trci a Kolin je povodom svega izjavio:

"Prvo, želim da se zahvalim svima na njihovim porukama podrške koje stižu od nedelje. Podrška i ljubav koju mi ukazujete mi je stvarno dobrodošla u ovim teškim momentima. Moje srce je sa Markovim roditeljima i prijateljima i nedostajaće mi puno, kao i celom MOTO GP svetu.

Gledao sam sahranu i voleo bih da sam mogao da budem tamo i želeo sam da idem, ali moje povrede mi nisu to dozvolile. Znam da je Valentino razgovarao sa Markovom familijom u moje ime i zahvaljujem mu se na tome. Marko je bio sjajan momak. Ja sam želeo da budem i sledeće nedelje na trci u Valensiji ali ni to neće biti moguće jer ću se oporavljati od operacije koju čekam. Sreća u nesreći je da mi nervi nisu oštećeni pa se nadam da ću posle operacije u roku od mesec dana biti ponovo kao nov..."

Preuzeto sa : Supersport.rsčitanja : 991Komentari