home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Osamdesetdvogodišnji Berni Ekleston bi voleo da vidi promenu na tabeli šampionata čisto iz sportskih razloga, i voleo bi da vidi Alonsa na tronu 2013. godine.

Španac nije osvojio titulu još od 2006. godine, dok je Ferari u poteri za konstruktorskom titulom još od 2008. godine. Posle trogodišnje dominacije Red Bula i Fetela, Ekleston želi malo promena, a posebno bi mu se dopalo da Ferari ponovo bljesne.

„Objasnio sam da je Fetel istinski šampion, i da je on još uvek mlad i može da napreduje na raznim poljima. Alonso već tri godine trpi dominaciju Red Bula, i ne bi bilo loše da ove godine dođe do promene na vrhu a Ferari bi trebalo da bude sposoban za to. Mislim da bi to ovaj sport učinilo interesantnijim“

Posle 11 godina u F1, Alonso ima dve titule pored svog imena, dok se Fetel trećom uzastopnom titulom pridužio Džeku Brebemu, Ser Džekiju Stjuartu, Nikiju Laudi, Nelsonu Pikeu i Ajrtonu Seni…

Preuzeto sa: Hotsport.rsčitanja : 553Komentari

Toliko je želeo Alonsa na tronu, da su Fetela, kažnjavali i kažnjavali i oduzimali pobede i bodove i opet i kad je postao šampion htedoše da ga uklone. Kakva prevara je Berni. Tako je je Šumija držao a sad ka mu nije po volji, kako reče, nije trebalo ni da se vraća u F1.

Autor West Racing 03 Jan 2013, 21:41