home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon dolaska bivšeg F1 šampiona Jacquesa Villeneuvea u novi svetski rallycross šampionat (World RX), sada je vreme za nove dobre vesti na tu temu. Sve brojnijoj paleti zvezda pridružio se još jedan poznati automobilista - američki biznismen, vozač i veliki promoter svega automobiliskog, Ken Block.

Amerikanac će, u sebi svojstvenom stilu, nastupiti na "najmanje tri trke" ovogodišnjeg World RX-a, a za prvi nastup izabrana je Norveška i trka koja će se u mestu fantastičnog naziva Hell održati 14. i 15. juna. Nakon toga Kenny from the Block će se pojaviti u Francuskoj 6. i 7. septembra, kao i u Turskoj, 11. i 12. novembra.

"Oduševljen sam izgledom novih boja na mojim Ford Fiestama, kao i rasporedom trka koji smo pripremili za novu sezonu. Srećan sam što nam je ponovo pošlo za rukom da sastavimo veoma bogat kalendar nastupa širom sveta, a tri World RX trke smatram posebno zanimljivim i radujem se prilici da se oprobam u potpuno novoj konkurenciji. Siguran sam da niko nema bolji posao od mene ove godine", rekao je Block.

Izvor: Autosport.hrčitanja : 642Komentari