home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon slabih rezultata na predsezonskim testiranjima, pojavile su se spekulacije o tome kako će Red Bul prekinuti saradnju sa F1 timom koji nosi njegovo ime. Čak se navodi da će svetski šampion Sebastijan Fetel napustiti ekipu pre isteka ugovora.

Situaciju bi mogla da pokrenuti Honda koja se naredne godine vraća u Formulu 1. Za sada je sigurna saradnja sa Meklarenom, da li će još neko pojaviti ostaje da se vidi.

"Ja nisam čovek koji pobegne kada se pojave problemi. Jasno je da stvari ne idu onako kako bi trebalo, ali mene je ekipa Red Bula zadužila i ja imam nameru da im se odužim. Svi smo mi nekada pravili greške, ali ne zaboravite koliko smo imali uspeha proteklih godina", rekao je Fetel.

Deset dana pre početka sezone Red Bulova fabrika ima novo radno vreme, sada se radi po 18 sati u smeni kako bi bolid bio spreman za početak sezone u Australiji.

"Imamo mnogo stvari na kojima moramo da radimo. Ono što je važno, jesta da ja znam u čemu je problem i verujem da ga možemo rešiti. Prva merenja su pokazala kako novi delovi rade onako kako smo ih dizajnirali, što znači da očekujemo poboljšanja na samom bolidu", istakao je šef tima Helmut Marko.

Izvor: Sportklub.rs

Foto: arhiva Autoblog.rs / Red Bullčitanja : 669Komentari

Javna je tajna da je Mecka spremila ubitacan bolid za ovu sezonu. Prvi su i krenuli sa razvojem Turbo motora i prilagodjavanje istog za bolid.

Sada je sve na vozacima ;)

Autor nsx 08 Mar 2014, 02:00