home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Danas je u Beogradu, na splavu „Crna maca“ održana promocija „1na1 Racing Team“, 402m Street race takmičenja. Promociji su prisustvovali trkači Nebojša Blagojević, Zoran Slavković i Aleksandar Đukanović.

Tim “1na1” danas je najavio svoje učešće na trkama koje će se održavati u Hrvatskoj, BiH i Srbiji. Prva trka će se održati u Velikoj Gorici 24. i 25. maja, a zatim slede Sarajevo, Osijek, Banjaluka, Split, Glamoč, Rijeka, Osijek i Mostar. Tim je objavio i nameru da se na jesen organizuju i trke za Veliku nagradu Srbije.

Trkački tim „1NA1“ sastavljen od tri vozača učestvovao je na Balkanskom šampionatu streetrace u sezoni 2007. godine. Tim je ekipno ostvario 3. mesto od 26 prijavljenih ekipa u generalnom plasmanu.

Takmičenje u vidu šampionata se održavalo u Bosni, Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji. „1na1“ je vodeći tim po broju sponzora koji su mu ukazali poverenje.

"STREET RACE" poznatiji u javnosti kao trke ubrzanja, prilagođen je da u njemu mogu učestvovati vozači koji svoja vozila koriste u svakodnevnici kao što su automobili, džipovi, karavani, kombi vozila i motori. U PRO klasi (brži od 12 sek) dozvoljeni su i neregistrovani automobili. Ne postoje ograničenenja u "friziranju motora". Trke ubrzanja "Streetrace" se održavaju na stazama dužine 402 i 201 metar u kontrolisanim uslovima sa semaforom koji meri vreme od starta do cilja. Vozi se po klasama u sekundama na 402m počev od 16 pa sve do klase 9.

Na kraju promocije, skupu se obratio i Nebojša Atanacković, poznati automobilski as koji je rekao da i pored svih teškoća, auto sport u Srbiji ima budućnost zahvaljujući entuzijastima i da se nada da će sponzori imati više razumevanja za ovaj sport.

1NA1 Racing Teamčitanja : 1090Komentari