home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kako piše Sport klub, posle više od dve decenije, Formula 1 se vraća u Meksiko.

Rešeno je pitanje šampiona, Luis Hamilton je odbranio titulu, ali nisu rešeni odnosi unutar Mercedesa, i slobodna su još neka sedišta za narednu sezonu.

Posle užasa koji je doneo uragan "Patriša", sigurno će ovo biti i način da se narod Meksika opusti. Oni su strastveni u svemu, pa nema sumnje da će tako biti i za Formulu 1.

Ferstapen: Najbolja trka u karijeri

Mladi holandski vozač Maks Ferstapen smatra da je četvrto mesto i trka koju je odvozio u Teksasu najbolja u karijeri.

"Bila je teška trka, ali sam uspeo da ispunim sve zadatke, pa da čak i sebe prijatno iznenadim. Do sada je bila Mađarska, ali ovo mi je najbolja trka u karijeri".

Golobradi Ferstapen, koji je tek stekao pravo da dobije pravu vozačku dozvolu, sada ima sve veće ambicije.

"Mislim da sam dokazao da sam bolji iz trke u trku i da sam opravdao svoje mesto u F1 karavanu. I u Meksiku je jasan cilj da budemo među prvih pet", zaključio je Ferstapen.

Hamilton: Imam još motivacije

Luis Hamilton tvrdi da posle druge uzastopne i treće titule u karijeri još ima motivacije u njemu.

"Ne znam čemu to pitanje, pa motivacija se uvek nađe. Tek sad imam motivaciju kada sam ja dobio štafetu. Pobede i titule vam nikad ne dosade".

Britanski vozač je još jednom potvrdio ko mu je idol.

"Uvek sam želeo da budem tamo gde je bio Sena. Iako brojke kažu da jesam, mislim da nisam još baš potpuno tu. Eto, i to je još jedna od motivacija kad već pitate", rekao je Hamilton.

Izvor: Sportklub.rsčitanja : 640Komentari

Hammer nastavlja show. :)

http://www.dailymail.co.uk/sport/formulaone/article-3294775/Lewis-Hamilton-body-slams-professional-wrestler-Mistico-Mexico-Brit-celebrates-winning-Formula-One-title.html

Autor MB 29 Okt 2015, 16:56