home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kako prenosi Sport klub, Mark Markez je za popularni sajt Crash.net izjavio da je sve što se dešavalo u Valensiji za sada prošlost i da se okreće poslednjoj trci u sezone u Valensiji.

"Bio sam brz tokom celog vikenda, bio sam veoma zadovoljan svojom brzinom, ali desilo se to što se desilo. To je sada prošlost i okrećem se Valensiji".

Markez bi voleo da pobedi na poslednjoj trci sezone i tako na najbolji mogući način najavi 2016.

"Moći ću malo da odem kući, da treniram i da u isto vreme uživam sa porodicom. Volim trku u Valensiji i voleo bih na najbolji mogući način da završim ovu sezonu", rekao je Markez.

Unčini: Rosijev status nije uticao na jačinu kazne

Direktor MotoGP-a za bezbednost, Franko Unčini, kaže da status Valentina Rosija u ovom sportu nije imao nikakav uticaj na kaznu koja je izrečena italijanskom vozaču.

Rosi je zbog guranja Markeza sa staze kažnjen oduzimanjem tri boda, a odlučujuću trku sezone će započeti sa poslednjeg mesta.

Na komentare da bi ostali vozači dobili znatno strože kazne, Unčini odgovara:

“Čim smo videli kontakt, znali smo da će Rosi biti kažnjen. Bilo je više nego očigledno da je gurao Markeza. Ali, odlučili smo da ispratimo trku do kraja, konsultujemo se sa vozačima, i ponovo pregledamo incident. Odluka je bila veoma važna, i ne zato što se ticala Rosija, već zato što je uticala na ishod šampionata. Odluku smo odlagali, jer smo želeli da analiziramo svaki aspekt. Kada smo utvrdili okolnosti, nije bilo popuštanja ni prema kome”, objasnio je Unčini.

Izvor: Sportklub.rsčitanja : 511Komentari

Mali slepac!

Autor Doktor 30 Okt 2015, 08:23