home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sve fanove MotoGP-a, a posebno Valentina Rosija i Yamahe, naredne sedmice očekuje vrlo interesantan događaj. Naime, u Barseloni će biti predstavljena nova Rosijeva mašina za 2016. godinu.

Pitanje koje se postavlja je sledeće: da li će oba vozača Yamahe biti na predstavljanju ili će Horhe Lorenco svoju mašinu otkriti na zasebno organizovanom događaju? Kako su ranije saopštili iz tima, želja im je da otklone napetost koja vlada između njih dvojice, pa bi zajedničko predstavljanje pomoglo tome.

Ipak, ne treba se iznenaditi ako do toga i ne dođe. Rosi ima ogroman broj navijača, a Lorencu defitnitivno ne bi bilo svejedno da prvo predstavljanje YZR-M1 za 2016. bude upravo u Španiji. Ma kakve želje imali u Yamahi, sećanja na završnicu prošle sezone će teško tako brzo izbledeti.

Postoje nagađanja da je Rosi tražio zasebno predstavljanje i to pre Lorenca, a ko bi mogao da odbije takvu trkačku legendu. Zato jedva čekamo zvanično predstavljanje novog M1, pa da vidimo sa čime će Doktor pokušati da stigne do desete titule.

Autor: Nikola Lasica

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 480Komentari