home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Vozač Jamahe Valentino Rosi ne veruje da će se previše stvari promeniti u Asenu u odnosu na prethodnu trku u Katalunji.

Dobar deo timova imao je privatne testove na Katalunji nakon trke u Španiji.

"Uradili smo dobar posao i motocikl je lakše voziti. I dalje grip nije baš najbolji, ali uvek može da bude bolje. Ne očekujem previše "novosti" u Asenu, možda samo promene u nekim sitnim stvarima, ali Asen je jedna od kultnih staza, svi je volimo".

Zanimljivo je bilo i pitanje Vilku Zelenbergu da li nakon pada Rosija u Le Manu i loših rezultata na Katalunji "ključa" u boksu.

"Sada, ne mogu da vam odajem detalje, ali sigurno da nije tako kao što vi mislite. Svakome može da se desi loša trka. Takođe, normalno je da se Rosi i Maverik odluče za različite poteze i različite putanje. Nema nikakvih problema sa atmosferom", potvrdio je Zelenberg.

Izvor: Sportklub.rs

Aprilja: Satelit tim možda 2019.

Čelnici Aprilje rekli su da bi mogli od 2019. da imaju i satelitski tim u Moto GP šampionatu.

"Nije realno u 2018. ali 2019. bi to moglo da se desi. Mnogo bi bilo lakše i nama i kompaniji, jer kada imate satelit tim, možete da oprobate više vozača i skupite više podataka".

Šef Romano Albesiano još ne zna da li bi to bio novi tim ili bi preuzeli neki postojeći.

"Videćemo, razgovaramo sa nekim timovima, a postoji mogućnost da bude i potpuno nov tim. Sve je to preliminarno i sve su spekulacije, ali svakako da imamo velike ambicije", jasan je Albesiano.

Izvor: Sportklub.rsčitanja : 293Komentari