home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lorenco

Pred Veliku nagradu Italije u Muđelu koja je na programu prvog vikenda juna šef fabričke Jamahe Lin Džarvis je pričao o Horheu Lorencu i njegovom budućem angažmanu.

Sve je izvesniji razlaz Horhea Lorenca i fabričkog Dukatija koji nema više strpljenja za privikavanje španskog vozača. Lorenco nikako ne uspeva da uhvati pravi ritam i daleko je od Andree Dovicioza koji je prošle godine bio sa Markom Markezom u šampionskoj trci skoro do samog kraja.

 "Teško je shvatiti šta će se desiti sa Lorencom, jer je on u teškoj situaciji. Još nije napustio Dukati, bar ne zvanično, mada je razvod praktično siguran. Da ste me pitali pre četiri sedmice rekao bih vam da će završiti u Suzukiju, ali sada i to ne deluje kao realna opcija. Ponavljam, u komplikovanoj je situaciji jer je uvek bio fabrički vozač koji je uvek smatran za fundamentalnog čoveka u timu", kazao je šef fabričke Jamahe Lin Džarvis koji je pričao i o mogućnosti da Španac više ne vozi u Moto GP šampionatu.

"Videćemo da li će Horhe nastaviti ili ne. Zapravo možda će i otići iz Moto GP jer postoji mogućnost da bude četiri ili pet mesta manje u šampionatu", kaže Džarvis, a njega su novinari pitali i za mogućnost da Lorenco vozi Jamahu.

"Moglo bi i to da se desi", ostao je zagonetan šef tima za koji trenutno voze Valentino Rosi i Maverik Vinjales.

Izvor: Sportklub.rsčitanja : 588Komentari