home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lazarević

MONCA – kako to gordo zvuči. Naravno odmah se zna da je reč o zaista legendarnoj trkačkoj stazi u Italiji.

Ovom prilikom želimo da vam kažemo da su DVA ŠAMPIONA SRBIJE, majstori automobilskog sporta, danas vozili na toj brzoj stazi. Reč je o beogradskom asu, mladom NIKOLI MILJKOVIĆU (24 godine) i o još mladjem znalcu manevrisanja autom u oštrim krivinama, Kraljevčaninu JOVANU LAZAREVIĆU (23 godine).

Miljković

Na današnjem programu prelepe piste, koja će uskoro obeležiti i 100. rodjendan, naši predstavnici su se dostojno predstavili. Ne, nisu pobedili, ALI, u vrlo ozbiljnoj konkurenciji, medju verujte iskusnijim i sasvim sigurno imućnijim vozačima, NIKOLA i JOVAN su u obe trke stigli do cilja i na tome im treba iskreno čestitati. Kao što ljubitelji auto sporta znaju, NIKOLA MILJKOVIĆ je vozač sa pedigreom i sa puno osvojenih pehara. Stigao je u MONCU, na trku u seriji TCR ITALIJA. Prvi megdan je završio na ŠESTOM mestu a drugi na SEDMOM. Pokazao je da se uz pomoć finansijske podrške na njega može itekako računati a verujemo da znate da je on nekadašnji BRDSKI ŠAMPOION EVROPE.

JOVAN LAZAREVIĆ je svoje premijerne pobede ostvario na srpskim „autodromima“, koji ničim ne podsećaju na prave staze, ALI, u konkurencijama koje su uvek izazivale i respekt i poštovanje. Višestruki je šampion u klasi „juga“, a nedavno je mnoge iznenadio ulaskom u neuporedivo snažnijeg PORŠEA. Na pisti u MONCI, u konkurenciji dvadesetak baš naoštrenih majstora jakih PORŠEA, u PORŠE KARERA KUPU ITALIJA, JOVAN LAZEREVIĆ je danas  bio DEVETI a potom i JEDANAESTI  i tako je na vrlo solidan način zaokružio  debitantsku sezonu u toj ne baš lakoj grupaciji….

NIKOLI i JOVANU šaljemo ovim putem čestitke , sa nadom da im naredna godina bude još BOLJA.

Izvor: Mojsvetbrzine.rsčitanja : 768Komentari