home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nagrada Zlatibora

ASU Zlatibor prvog vikenda juna na stazi Tornik biće organizator takmičenja u dve discipline za šampionat SAKSS. Prva je na brdskim stazama, a druga je super drajver kategorija. Zbog toga će putni pravci za Ribnicu i Jablanicu istrpeti izmene, a alternativa je preko Šainovaca.

Čitav program počinje u subotu 5. juna tehničkim prijemom i verifikacijom takmičara. Zatim sledi objavljivanje startne liste za nezvanične i zvanične treninge po klasama. Početak prve trening vožnje zakazan je za 11 časova. Sutradan u nedelju start prve vožnje zakazan je za 11 časova. Svečano proglašenje i dodela nagrada po programu su u 15. 30 časova ispred ski centra Tornik.

Super drajver disciplina se vozi pod sloganom „Glavom do cilja 2021“. Imajući u vidu da su pomenuti mlađi u odnosu na „brđane“, tako i njihov program počinje kad završe pomenuti. Shodno tome u subotu u 15.30 počinje prvi trening, odnosno sutradan u isto vreme startuje i prva vožnja. Dodela nagrada biće upriličena u 20 časova na istom mestu gde će šampanjac otvoriti i takmičari sa brdskih staza.

Izvor: Plumrace.comčitanja : 257Komentari