home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Britanac koji će naredne sezone braniti boje Mercedesa u F1 šampionatu, kaže da će mu biti potrebno najmanje šest meseci kako bi mogao da počne značajno da utiče na formu tima i automobila, a prve testove će obaviti u februaru.

 (Dalje)Suzuki se vraća

12 Dec 2012 - 22:00 Sport Link

na mala vrata

Karmelo Epceleta, direktor Dorna Sports, nosioca svih komercijalnih prava u MOTO GP šampionatu je objavio da Suzuki planira naredne sezone da krene sa testiranjima motorcikala, kako bi kasnije razmotrili povratak u najjači šampionat iz koga su izašli krajem 2011. godine.

 (Dalje)

Po rečima čelnog čoveka Formule 1 Berniea Ecclestonea kalendar Svetskog šamionata brojaće sledeće godine 19 trka.

 (Dalje)

Hilkenberg kaže da se „oseća spreman“ da preuzme vodeću ulogu kada se nađe u Zauberu 2013. godine.

 (Dalje)

Rosi nema šta da dokazuje

12 Dec 2012 - 08:32 Sport Link

po rečima šefa Jamahe

Tim Direktor Jamahe, Masimo Meregali kaže da Valentino Rosi nema „ništa da dokazuje“ na svom povratku u tim u kome je ostvario neke od svojih najvećih uspeha, uprkos sezonama koje je ostavio iza sebe sa Dukatijem u kojima nije postigao gotovo ništa.

 (Dalje)

Kubica neće brzo

11 Dec 2012 - 22:40 Sport Link

Nazad u Formulu 1

Robert Kubica je odbacio ideju o njegovom skorašnjem povratku u Formulu 1, objasnivši da se još uvek bori sa povredama njegove desne ruke, tačnije zgloba i lakta.

 (Dalje)

WRC ima ogroman potencijal

11 Dec 2012 - 08:35 Sport Link

ako je verovati Ditrihu Matešicu

Šef F1 tima Toro Roso i direktor medijske kuće Red Bul Medija kaže da je njegova firma u procesu dobijanja svih komercijalnih prava na WRC takmičenje i to na duži rok. Po prvi put on je objasnio neka razmišljanja zbog kojih je Red Bul krenuo u proces sponzorisanja i preuzimanja prava…

 (Dalje)

Berni Ekleston misli da Šumaher nije trebalo da se vraća iz penzije 2010. godine sa Mercedesom, jer je svojim slabim nastupima u tri godine, donekle urušio mit koji je stvorio o sebi kao vozaču.

 (Dalje)

Podijum kao cilj

10 Dec 2012 - 11:14 Sport Link

Luisa Hamiltona tokom naredne sezone

Uskoro će Hamilton i zvanično postati vozač Mercedesa, a lagano već razmišlja o tome šta će biti njegov cilj u prvoj sezoni u srebrnoj streli, posle šest godina u Meklarenu i jedne osvojene titule 2008. godine.

 (Dalje)

TMG GT86 kup za VLN seriju

10 Dec 2012 - 07:25 Sport Link

TOYOTA Motorsport GmbH (TMG) sa velikim uzbuđenjem najavljuje novo takmičenje u motosportu za 2013, bazirano na TMG GT86 CS-V3 trkačkom automobilu.

 (Dalje)

Šumaher na motoru

9 Dec 2012 - 23:42 Sport Link

Za potrebe snimanja reklame…

Iako je pre nekoliko godina doživeo neugodan pad sa motora i izjavio da mu ne pada na pamet da ponovo seda na isti, Šumaher izgleda nije mogao da odoli dvotočkašu.

 (Dalje)

Jari Mati Latvala kaže da je VW ostavio na njega izuzetan utisak otkada se priključio timu na kraju ove sezone. Njemu je prvi put dozvoljeno da priča otkada je prešao iz Forda u VW na predstavljanju automobila u Monaku.

 (Dalje)

Kako se ne bi poklopila trka sa utakmicom

Organizatori VN USA žele da izmeste datum održavanja trke F1, kako se ne bi dogodilo da se datum trke poklopi sa fudbalskim mečom na koji će verovatno otići većina gledalaca.

 (Dalje)

Nagađanjima o boji karoserije i identitetu sponzora novog člana WRC porodice napokon je juče došao kraj - Volkswagen je izabrao belu boju, a sponzor je donedavni partner Citroena, Red Bull.

 (Dalje)