home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Švedski Koneigsegg je kratkim saopštenjem najavio da će početkom marta na Salonu automobila u Ženevi pokazati "nešto specijalno", a objavljena je i ova teaser slika.

 (Dalje)

Najbolji simulator vožnje?

15 Feb 2013 - 00:51 Vesti Link

Automobili koje BMW proizvodi ovih dana krcati su raznim tehnologijama. Ipak, pre nego što se svi ti sistemi nađu na test automobilu, pogledajte kako se ispituju.

 (Dalje)

Prodajna kampanja za pojedine Mercedesove modele dobila je novi zalet u februaru. Za model B 180 CDI važi nova cena, snižena za dodatnih 1.000 evra i sada se prodaje za 22.900 evra sa PDV-om.

 (Dalje)

Rumuni su razvili nov način farbanja automobila.

Iako nije preporučljivo za dobrobit vašeg zdravlja, ovaj način farbanja auta u tehnici uradi sam oduševljava jednostavnošću.

 (Dalje)

Podaci:

*4.4L V8 motor sa oko 480KS i 480 Nm

*šestostepeni sekvencijalni menjač

 (Dalje)

Vorsteiner BMW M6

14 Feb 2013 - 21:03 Tuning Link

Američki Vorsteiner je za novi BMW M6 (Coupe i Cabrio) sa 4,4 litarskim osmocilindričnim motorom sa 560KS do sada ponudio samo set novih aluminijumskih točkova od 21 inča, a sada su najavili da je u pripremi i širi tjuning program za ovog bavarskog sportistu.

 (Dalje)

Australijski Holden je prošle nedelje predstavio novi luksuzni sedan Calais V-Series iz VF serije modela, a sada se pojavio i sportski VF Commodore SS V Show Car.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, Audi će 2014. godine kupcima ponuditi model S1, dok od Audija RS1 po svoj prilici nema ništa.

 (Dalje)

Kao što je već poznato, novi kineski auto brend Qoros će svoj debi imati u martu ove godine, na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Izvor: Vrelegume.rs

Mnogi od Vas/nas se ne sećaju Bernda Rosenmeyera, jednog od nemačkih najboljih vozača “Srebrnih strela” Auto Union i Mercedes automobila pre Drugog svetskog rata. Iako je izgubio život pre 75 godina, tokom pokušaja obaranja brzinskog svetskog rekorda, Rosenmeyer je i dalje popularna figura. Luke Rittwageov koncept automobil odaje počast vozaču i njegovom rekorderskom automobilu Auto Union Type C.

 (Dalje)

Na internet stranici za aukcije „Craigslist" osvanuo je oglas očigledno ogorčenog vlasnika „Juga", koji nije štedeo uvrede na njegov račun.

 (Dalje)

Sigurno ste se pitali šta još nedostaje Robbieju Maddisonu nakon što je skočio na Slavoluk pobede, preskočio najveću fontanu u Las Vegasu, Korintski kanal i fudbalsko igralište, a onda i glumio Jamesa Bonda na motociklu u Skyfallu? Pa, donedavno mu je nedostajao samo Ken Block…

 (Dalje)

Nissan je danas saopštio da je prodaja njihovog električnog automobila Leaf premašila brojku od 50.000 primeraka čime je potvrdio poziciju najprodavanijeg EV modela u istoriji električnih vozila.

 (Dalje)