home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

TechArt nastavlja u svom stilu, a jedna od njihovih novijih kreacija je Aerodynamic Kit I za Porsche 911 Turbo Cabriolet.

 (Dalje)Japanska "Tojota" saopštila je da će privremeno obustaviti proizvodnju u fabrikama u Francuskoj i Britaniji na ukupno devet dana, u trenutku pada potražnje delimično izazvane nedavnim masovnim opozivom automobila zbog tehničkih problema.

 (Dalje)

Ferrari će uskoro predstaviti novu verziju sadašnjeg 599 – model 599 GTO (Gran Turismo Omologato), a sve kao počast legendarnom Ferrariju 250 GTO.

 (Dalje)

Ford se priprema za promociju nove, još jače verzije Focusa RS, čiji će 2,5 litarski turbo motor raspolagati sa 350KS.

 (Dalje)

Nissan je u Kini izvršio manje izmene na modelu Livina, koji će se i u novoj sezoni nuditi u kraćoj (Livina) i dužoj verziji (Grand Livina) i kao atraktivniji (pro)terenski X-Gear.

 (Dalje)

Mazda je za svoj 90. rođendan u Japanu lansirala specijalno izdanje modela Axela, koji se u Evropi prodaje kao Mazda3.

 (Dalje)

Na Beogradskom sajmu uvek ima novih dešavanja – po ugledu na BG CAR SHOW, na kome se tradicionalno bira najlepša hostesa, od ove godine i BEOTRUCK bira svoju misiscu.

 (Dalje)

Projekat Yaris N1, tj. Yaris Van razvijen je u okviru Toyote Srbija. Po prvi put na našem tržištu u ponudi je privredno vozilo u ovom segmentu.

 (Dalje)

Švedski proizvođač automobila Saab mogao bi da poveća proizvodnju šest puta u naredne dve godine i može da računa na finansijsku podršku od oko milijardu dolara.

 (Dalje)

Nova generacija „volvoa S60“ je odmah posle premijere na Ženevskom salonu predstavljena novinarima iz Srbije, Slovenije, Hrvatske i BiH.

 (Dalje)

Audi A3 Cabrio 1.2 TFSI

26 Mar 2010 - 10:03 Noviteti Link

Audi je ponudu modela A3 Cabrio na britanskom tržištu obogatio novim 1.2 TFSI benzinskim motorom (sa turbo punjačem i direktnim ubrizgavanjem) koji zamenjuje dosadašnji 1.6 atmosferski agregat.

 (Dalje)

Salon u Pekingu je sve bliži, a tamo će domaći Great Wall između ostalih noviteta pokazati i model Hover M3, proterensku verziju modela Phenom.

 (Dalje)

Nemačka kompanija BMW Alpina će na ovogodišnjem Salon automobila u Njujorku publici pokazati i model B7 Bi-Turbo Allrad, odnosno već poznati B7 Bi-Turbo ali sa pogonom na sva četiri točka.

 (Dalje)

Valjda inspirisan i Subaru Imprezom WRX STI TRAX sa prošlogodišnjeg SEMA Salona u Las Vegasu, nemački GeigerCars je Hummer H2 opremio odgovarajućom opremom za zabavu na snegu.

 (Dalje)

Neposredno pre početka prošlogodišnjeg Salona automobila u Frankfurtu, Bugatti automobiles S.A.S. je u čast svoje 100-godišnjice probranoj grupi klijenata i novinara predstavio koncept superluksuznog modela 16C Galibier.

 (Dalje)