home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sledeća generacija Porscheovog SUV modela Cayenne će svetsku premijeru imati u martu ove godine (na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi), ali nove slike skoro nemaskiranog test vozila su se opet našle na internetu.

Kao i kod onih slika iz decembra prošle godine, i na ovim novim (objavljuje ih britanski Autocar.co.uk) su ostali sakriveni samo pojedini delovi, dok ostalo otkriva dinamičniju i kompaktniju formu u odnosu na još uvek aktuelni model.

Ipak, sem novog izgleda, najviše pažnje privlači informacija da će novi Cayenne biti za oko 170 kg lakši od sadašnjeg modela (zahvaljujući većoj upotrebi aluminijuma), kao i to da ima duže međuosovinsko rastojanje.

Takođe, očekuje se i novi PDK menjač sa duplim kvačilom, kao i nova hibridna verzija (kombinacija V6 motora i elektromotora od 45KS), a što se palete motora tiče, pod haubom će se naći V6 i V8 benzinci, kao i V6 turbo-dizelaš (naravno, u ponudi će biti i najsnažnija Turbo S verzija kao konkurencija BMW-u X5 M).čitanja : 1963Komentari

Sa ovom nalepnicom preko zadnjih svetala izgleda kao Dacia Duster :))

Autor lok 04 Jan 2010, 14:47

Ahahaaa, pa i Dacija je 100 puta lepša!!! Ahaha, kako je samo ružan... XD

Autor M3 04 Jan 2010, 15:34

aha....ruzan!sto mi ne daju jedan.ako je ruzan!!!!!

Autor nikola 04 Jan 2010, 22:34

I ja bih jedan pa i da je najruzniji auto na svetu!!! :)

Autor Aleksandar BG 05 Jan 2010, 21:03