home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Pojedini mediji su objavili da će Alfa Romeo na predstojećem sajmu automobila u Ženevi pokazati novog člana iz Giulia porodice, ali i da to neće biti karavanska Giulia Sportwagon o kojoj se već duže priča, već Coupe varijanta.

Dakle, očekuje nas rival Audiju A5 Coupe, BMW-u Serije 4 Coupe i Mercedesu C klase Coupe, i to možda pod nazivom Giulia Sprint.

Giulia Sprint bi trebalo da dobije već poznate motore iz standardne Giulije, uključujući naravno i V6 sa 510KS za Quadrifoglio verziju.

Takođe, navodno nije isključena ni Cabrio varijanta, kao konkurent Audiju A5 Cabrio, BMW-u Serije 4 Cabrio i Mercedesu C klase Cabrio.    

Iako je Italijanima nakon premijere Gilulije prioritet njihova SUV gama (Stelvio je već predstavljen a sledi bar još jedan SUV), predstavnici Alfe su prošle godine u vezi Coupea i Cabria izjavili da ovoj kompaniji trebaju takvi automobili u ponudi, uz najavu da će ih i imati, samo je pitanje kada.

Kako bilo, dodavanje dvovratnih Coupe i Cabrio verzija u Alfinu ponudu bi bio relativno jeftin način za proširenje njihove game, posebno na tržištima kakvo je američko koje bi trebalo da odigra značajnu ulogu u oporavku brenda.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Renderi: arhiva / Autoexpress.co.ukčitanja : 1558Komentari