home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Redizajnirana verzija najnaprednije luksuzne limuzine današnjice svoje premijerno predstavljanje pred publikom će imati naredne nedelje na Sajmu automobila u Šangaju (Kina).

Iako je bilo najava da će Mercedes svoju redizajniranu S Klasu premijerno predstaviti na Sajmu automobila u Njujorku, u nemačkoj automobilskoj kompaniji su odlučili da svoj najveći i najluksuzniji model predstave na predstojećem Sajmu automobila u Šangaju koji svoja vrata otvara naredne nedelje.

Na najnovijem objavljenom zvaničnom teaseru Mercedes je pokazao izgled redizajniranih LED svetala, a na fotografiji se može videti da je redizajnirana i maska hladnjaka. Na vrhu ponude opet će biti verzija S Klase s "potpisom" Maybacha.

S obnovljenom S Klasom stiže nekoliko potpuno novih dizelskih i benzinskih 6-cilindarskih motora. Pored novog biturbo V8 motora u ponudi će biti i hibridna verzija s povećanom autonomijom i nekoliko najnovijih tehničkih rešenja s kojima S Klasa već godinama ide korak ispred aktuelne konkurencije.

Veliki korak u ovom slučaju predstavlja i nekoliko najnaprednijih sistema za asistenciju vozaču s kojima će luksuzna Mercedesova limuzina biti prilično autonomna u optimalnom prilagođavanju uslovima u saobraćaju. Pored ostalog, vozač će automobil (čija LED svetla će noć pretvarati u dan) moći da parkira "daljinski" korišćenjem pametnog telefona.

Izvor: Klix.ba

Foto i video: Mercedes-Benzčitanja : 546Komentari

http://www.germancarforum.com/threads/mercedes-benz-s-class-w222-facelift-spy-pics-info.54523/page-51#post-833581

Autor P1 16 Apr 2017, 11:23