home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Land Rover Defender je jedan od najiščekivanijih modela automobila u istoriji britanske kompanije, ali do sada nismo čuli previše o njemu još od kada ga je ovaj proizvođač automobila predstavio u vidu DC100 koncepta davne 2011. godine.

Sve se promenilo tokom današnjeg dana kada je nekoliko publikacija predstavilo nove izveštaje o modelu Defender, koji zvanično nastavlja polako da maršira ka proizvodnoj liniji i biće predstavljen, na prosto oduševljenje brojnih ljubitelja, tokom sledeće godine.

Ovo je i dalje poprilično daleko, ali informacije sugerišu da bi kompanija mogla da predstavi koncept varijantu tokom 2019. godine, a ona će predstavljati uvid u proizvodni model koji će biti kreiran odmah nakon nje.

Malo toga je za sada poznato o novom modelu Defender, međutim, zvaničnici kompanije tvrde da će model biti automatski prepoznat i dostupan u velikom izboru konfiguracija. Za ove opcije se očekuje da obuhvate sve, od modela sa dvoje vrata i mekim krovom, do tradicionalnih varijanti sa četvoro vrata.

Karoserija ovog vozila biće postavljena na unibody šasiju, a prema spekulacijama mogao bi biti izgrađen u fabrici kompanije smeštenoj u Slovačkoj. Automobil će koristiti varijaciju aluminijumskih komponenti i najverovatnije će biti napajan širokim asortimanom četvorocilindričnih, benzinskih i dizel motora.

Pored svih informacija koje se tiču modela Defender, navodi sugerišu da bi redizajnirana Discovery Sport linija trebalo da bude predstavljena tokom 2010. godine i doći će zajedno sa obnovljenom varijantom Range Rover Evoque automobila.

Godinu dana kasnije, sledeća generacija Range Rover modela očekivano će debitovati kao mnogo veća i luksuznija serija terenskih automobila, sa popravljenim performansama i mogućnostima. Model bi takođe mogao da bude opremljen i novim trolitarskim Ingenium šestocilindrašem u liniji, kao i hibridnim pokretačkim sklopom.

Izvor: Autoexclusive.rs

Renderi. arhiva Autoblog.rs / Autoexpress.co.uk / Motor1.comčitanja : 413Komentari

Ziv je Yeti, umro nije, dok je Tate i(z) Indije..

Autor Priapus 21 Avg 2017, 00:41

Ovaj crveni nije loš, tako bi otprilike trebalo da izgleda.

Autor Nitro 21 Avg 2017, 08:31