home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Alfa Romeo Tonale

S obzirom na ogromnu popularnost crossovera i SUV-ova u poslednje vreme, model Tonale je upravo ono što kompanija Alfa Romeo mora da plasira na tržište uz postojeći Stelvio.

Kompaktni model je najavljen ranije ove godine na Sajmu automobila u Ženevi predstavljanjem koncepta, ali nas je istorija naučila da se produkcijski model razlikuje od njega.

Alfa Romeo Tonale

Najnovije slike sa pojedinih foruma navodno pokazuju produkcijsku verziju modela Tonale. Izgled je malo "ublažen", nešto promenjen kako bi odgovarao jednom produkcijskom modelu. Nestale su i bočne kamere koje su zamenjene konvencionalnim retrovizorima, kao i pop-up ručice na vratima umesto kojih se nalaze standardne. Zadnja vrata i dalje imaju "skrivene" ručice, a to je karakteristika koju Alfini modeli imaju već duži niz godina.

Alfa Romeo Tonale

Automobil ima i drugačije naplatke u odnosu na 21-inčne s retro dizajnom koje je imao koncept.

Alfa Romeo Tonale

Serijski Tonale će se na tržištu naći 2020. ili 2021. godine te bi mogao da postane najprodavaniji Alfin model. Tehničke specifikacije su za sada misterija, ali je poznato da će biti ponuđen i sa hibridnim pogonom baziranim na onom koji imaju Jeep Renegade i Compass.

Izvor: Cochespias.net / Klix.bačitanja : 2859Komentari