home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mercedes E klase Cabrio

Mercedes je početkom marta već predstavio značajno obnovljenu E klasu u limuzinskoj i karavan verziji, a uskoro će uslediti i Cabrio i Coupe varijante.

Mercedes E klase Coupe

To je potvrđeno sa nekoliko teaser slika na kojima su ovi modeli i dalje pokriveni. Ipak, očekuju se izmenjeni, dinamičniji prednji deo sa doteranom maskom i LED svetlima, modifikovana zadnja svetla, novi točkovi, unapređeni bezbednosni i sistemi asistencije vozaču, kao i modernizovani enterijer sa novim volanom, digitalnom instrument tablom i infotainment sistem sa 12.3-inčnim ekranom.

Mercedes E klase Cabrio i Coupe

Sem toga, najavljuju se snažniji i ekonomičniji motori.

Između ostalog, Mercedes-AMG je za E53 Coupe predvideo elektrifikovani pogon, sa 3,0 litarskim šestocilindrašem sa 320 kW/435KS i 520 Nm, uz EQ Boost starter-generator za dodatnih 16 kW/21KS.

Tu bi trebalo da budu i novi šestocilindrični benzinski motor, kao i 2,0 litarski benzinski četvorocilindraš sa 147 kW/200KS, uz integrisani starter-generator za dodatnih 15 kW/20KS.

Za sada nije poznat tačan datum promocije ovih Mercedesovih noviteta, ali se očekuje da to bude krajem ovog ili početkom sledećeg meseca.

Ivan Mitić – Autoblog.rs



čitanja : 304



Komentari