home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Seat Ibiza i Arona

Seat je danas najavio da će 15. aprila predstaviti restilizovane verzije modela Ibiza i Arona, uz kraći teaser video.

Očekivano, restilizovana Ibiza i Arona će dobiti doterani izgled, inspirisan novijim modelima ove marke (drugačija prednja maska, redizajnirani branici i svetla).

Sem toga, očekuju se i šira paleta boja, novi dizajn alu točkova, kao i modernizovani enterijer (sa novim volanom, prednjim panelom i unapređenim infortainment sistemom). Sve to uz bogatiju opremu i širu listu bezbednosnih i sistema pomoći vozaču.

Seat u saopštenju navodi da je Ibiza ikonski model i ključ uspeha kompanije, koji je do sada akumulirao skoro šest miliona prodatih primeraka. Takođe, od lansiranja 2017. godine, Arona je postala veoma važan proizvod za brend (2020. je bio drugi najprodavaniji model u Seat gami).

Kako se navodi, uvek popularni Ibiza i Arona menjaju svoju spoljašnju sliku i doživljavaju revoluciju u sebi. Ibiza je kultni model koji je doprineo uspehu brenda; od dolaska prve generacije 1984. godine, postala je najplodnije vozilo u Seat proizvodnoj liniji, a obnovljena verzija ima za cilj da održi isti pobednički mentalitet.

"Ibiza je jedan od temelja uspeha brenda, sa skoro šest miliona prodatih primeraka tokom njegovih pet generacija, dok se Arona takođe pokazala kao ključna u pozicioniranju kao drugi najprodavaniji model marke u 2020. godini", navode iz Seata, kao i da "ažuriranje oba vozila doprinosi njihovim kvalitetima i nudi još potpunije proizvode sa ažuriranim dizajnom."

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 353Komentari