home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Škoda Karoq

Bliži se digitalna prezentacija modernizovanog SUV modela ŠKODA KAROQ. Digitalnu prezentaciju možete pogledati 30. novembra u 10:00 CET. Za sada možete da pogledate kratak video.

Modernizacija uključuje inovirani enterijer i novu tehnologiju, a video pokazuje da će KAROQ biti još upečatljiviji. Najprimetnije razlike su na prednjem delu automobila sa širom rešetkom hladnjaka i novim, tanjim farovima. Zadržan je karakterističan ’’četvorooki’’ dizajn farova, koji sada imaju još dinamičniji izgled zahvaljujući Full LED Matrix tehnologiji.

KAROQ je najpopularniji ŠKODA SUV model, a ovaj inovirani dizajn ima za cilj da još više poveća njegovu popularnost. Značaj modela KAROQ u ŠKODA asortimanu potvrđuje činjenica da je 2020. i u prvoj polovini 2021. godine bio najprodavaniji ŠKODA SUV model i drugi najpopularniji model brenda posle modela OCTAVIA.

› Upečatljivija nova prednja svetla osnovna su karakteristika ažurirane verzije ŠKODA SUV modela srednje klase

› Digitalna prezentacija „The Faces of KAROQ“ održaće se 30. novembra u 10:00 CET

Četiri godine nakon lansiranja, centralni model u ponudi SUV modela češkog proizvođača automobila dobio je nadogradnju dizajna i tehnologije. KAROQ, koji je 2020. godine bio drugi najpopularniji model brenda nakon modela OCTAVIA, kao i u prvih šest meseci 2021. godine, u budućnosti će izgledati još prepoznatljivije.

Redizajnirani prednji deo karakterišu šira ŠKODA rešetka i stanjena prednja svetla. Osim toga, rekonfigurisani LED moduli Full LED Matrix prednjih svetala stvaraju prepoznatljiv četvorooki izgled. U ažuriranom zadnjem delu, zadnja svetla posebno se ističu.

Novi ŠKODA KAROQ će debitovati na digitalnoj medijskoj prezentaciji pod nazivom „The Faces of KAROQ“ 30. novembra u 10:00 CET.

PR saopštenječitanja : 514Komentari