home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Honda CR-V

Honda je još ranije zvanično potvrdila da će novu, šestu generaciju crossovera CR-V predstaviti tokom predstojećeg leta. Sada stiže najava da ćemo više saznati 12. jula, a objavljena je i prva fabrička fotografija unutrašnjosti.

Slika pruža pogled na novu kabinu CR-V-a, pri čemu se zapaža sličnost sa enterijerom novog Civica. Iako izgledaju slično, postoje i razlike. Između ostalog tu su razlike u centralnoj konzoli, kao i izmenjenoj gornjoj ploči sa većim otvorima za ventilaciju i restilizovanim panelima vrata.

Još ranije je inče objavljeno i nekoliko najavnih slika koje otkrivaju delove prednjeg i zadnjeg kraja ovog modela.

Honda CR-V

Uz moderniji dizajn eksterijera, CR-V modelske godine 2023 će odlikovati i veće dimenzije u odnosu na još uvek aktuelni model. Dužina će iznositi 4703 mm, širina 1866 mm, visina 1680 mm i međuosovoinsko rastojanje 2701 mm.

Honda CR-V

Pominju se i duži zadnji prepust kao i prostraniji enterijer, prtljažnik veće zapremine, unapređeni materijali, veći ekran infotainmenta, bežični Apple Carplay & Android Auto, WiFi hotspot...

Deo opreme će činiti i sistem održavanja vozila u saobraćajnoj traci, dinamički tempomat, sistem automatskog kočenja, kao i sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova.

Takođe, postojaće i verzija sa tri reda sedišta, za ukupno sedam putnika.

U zavisnosti od otržišta, novi CR-V će biti dostupan sa 1,5 litarskim turbo benzincem, kao i sa hibridnim verzijama. Tako se nezvanično pominje e:PHEV sa 1,5 litarskim četvorocilindričnim benzincem i elektromotorom, kao i moguća varijanta sa kombinacijom 2,0 litarskog benzinca i elektromotora.

Ivan Mitić - Autoblog.rsčitanja : 305Komentari