home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Audi E-Tron Prototype

Audi se priprema na promociju obnovljene verzije električnog modela E-Tron, a kao najava služi ovaj E-Tron Prototype koji je nemačka kompanija prikazala na E-Cannonballu u Hamburgu.

Audi E-Tron Prototype

E-Tron Prototype se ističe sportskom „posebno dizajniranom kamuflažom“ i upadljivim narandžastim akcentima, a vozilo takođe ima novu i prepoznatljiviju saćastu masku. Tu su i doterana svetla, koja po najavama imaju „nove inovacije u osvetljenju“, pa novi prednji branik, izmenjeni zadnji branik i difuzor, kao i modifikovana zadnja svetla.

Audi E-Tron Prototype

Audi nije otkrio mnogo detalja o ovom prototipu, „jer još uvek čuva neke od tajni za sebe“. Međutim, kako podseća Carscoops, prethodni izveštaji su sugerisali da bi krosover mogao da bude preimenovan u Q8 e-tron kako bi njegova pozicija u Audijevoj gami bila jasnija.

Audi E-Tron Prototype

Izveštaji takođe sugerišu da bi krosover mogao da bude opremljen efikasnijim motorima i unapređenim paketom baterija. To bi moglo da poveća domet na približno 600 km u WLTP ciklusu, što bi bilo značajno povećanje u odnosu na njegov trenutni domet od 440 km.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 413Komentari