home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Renault Espace

Renault je potvrdio da će krajem ovog meseca održati premijeru nove generacije modela Espace, a dok čekamo na taj događaj neki francuski mediji su objavili i procurele patentne rendere koji otkrivaju njegov izgled.

Renault Espace

Treba podsetiti da je Renault najavio da će novi Espace, među svojim prednostima, nuditi i panoramski stakleni krov nenadmašnih dimenzija.

Renault Espace

Stakleni krov je dužine 1,33 m i širine 84 cm, a nudi svetliju kabinu putnicima od 1. do 3. reda, za veće zadovoljstvo putovanja.

Renault Espace

Novi Renault Espace će zvanično biti predstavljen 28. marta.

Ivan Mitić - Autoblog.rs

Foto: Automobile-magazine.fr

U nastavku i ranije objavljeno PR saopštenje:

Renault otkriva siluetu novog modela Espace koja se poigrava kontrastima svetla i senke

Bočni prikaz vozila otkriva atletski dizajn naglašenih ramena

Iza kompaktnih spoljašnjih dimenzija (4,72 m) novog Espace-a krije se još prostranija unutrašnjost u koju se može smestiti do 7 putnika

Nakon što je objavio da će njegov novi model nositi naziv Espace, Renault nam otkriva i dve siluete ovog budućeg SUV-a sa 5 i 7 sedišta. Igrajući se kontrastima svetla i senke, ove siluete nagoveštavaju spoljašnji dizajn i ukupnu dužinu novog Espace-a.

Renault Espace

Novi Espace krasi atletski dizajn naglašenih ramena, a bočna staklena površina vozila se proteže do samog zadnjeg kraja pa vozilo deluje posebno vitko i elegantno. Zadnji kraj je namerno naglašen spojlerom na krovnoj liniji.

Renault Espace

Zatim, odmerene proporcije nove generacije Espace-a su oblikovane u skladu sa aktuelnim trendovima i svetom koji se brzo menja. Iako kompaktnija za 14 cm, unutrašnjost nove generacije je nešto duža od aktuelne (2,48 m, uključujući treći red sedišta). Sve u svemu, novi Espace nasleđuje karakteristike koje su proslavile njegove prethodnike i garantuje udobnost na dužim putovanjima sa do 7 putnika.čitanja : 1776Komentari