home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Subaru Forester

Subaru je potvrdio da će novi Forester imati premijeru na predstojećem sajmu automobila u Los Anđelesu, ali prve slike su već sada pred nama.

Subaru Forester

Nova, šesta generacija kompaktnog SUV-a će naslediti aktuelni model prikazan krajem 2018. godine, a donosi novi stil i karakteristike, kao i unapređeni enterijer.

Subaru Forester

Novi Forester odlikuje izmenjeni dizajn eksterijera (ali u prepoznatljivom Subaru stilu), a što se mehanike tiče Amerikanci će dobiti 2,5 litarski benzinski motor sa 180 KS, uz CVT menjač, standardni pogon na sve točkove i klirens od 220 mm.

Subaru Forester

Unapređenje unutrašnjosti uključuje 11.6-inčni ekran osetljiv na dodir, dodatne funkcije pomoći vozaču kao deo Subaruovog EyeSight sistema, kao i nove opcije u paketima opreme.

Subaru Forester

Subaru Forester

U ponudi bi trebalo opet da se nađe i verzija Forester Wilderness koja je orijentisana na terensku vožnju. Forester Wilderness će ostalog imati povišeni klirens, izmenjene branike, Subaru Wilderness oznake, proširenja blatobrana, dodatne zaštitne elemente, modifikovano oslanjanje, crne alu točkove, Yokohama gume za sve terene, sedišta sa Subaru StarTex materijalom i Wilderness logom na naslonima za glavu pa kontrastne šavove, posebne patosnice...

Subaru Forester

Premijera će se održati 16. novembra u Los Anđelesu, a prodaja startuje na proleće 2024.

Ivan Mitić – Autoblog.rs
čitanja : 1513Komentari