home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Italijanski Marangoni je za sve ljubitelje Alfinih modela (i ljubitelje radikalnih i ekstremnih modifikacija uopšte) napravio zaista zanimljivu preradu najmanjeg Alfinog automobila u ponudi – modela MiTo.

Marangoni M430, kako je zvanično ime ove kreacije, imaće promociju već za neki dan na Salonu tjunera u Esenu, a očigledno je da neće imati problema da privuče pažnju posetilaca i naravno potencijalnih kupaca.

Za to se pre svega brine atraktivni spoljašnji izgled (drugačiji prednji branik sa dva velika otvora za vazduh, ispupčeniji pragovi, zadnji branik sa difuzorom i četiri izduvne cevi), a ostatak promena čine za 40 mm spušteno ogibljenje, izduvni sistem od nerđajućeg čelika, jače kočnice, crni aluminijumski točkovi od 18 inča, Swarovski kristali (!) u kabini, dvobojna karoserija i uvek atraktivan "detalj" u vidu vrata koja se otvaraju u vis.

Što se motora tiče, Maragaoni je za M430 ojačao 1.4 T-Jet agregat za 48kW/65KS, pa sada raspolaže sa konjicom od 220 konja.čitanja : 1069Komentari

Marangoni ne pravi dobre pneumatike pa pokusava(bezuspesno) da parira poznatim tjunerima u obradi vec veoma popularnog MiTo.

Ovo je samo reklama za kompaniju koja pravi osrednje gume.

Autor Eki 28 Nov 2008, 11:53