home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mada su sve oči svetske automobilske javnosti trenutno uprte u predstojeći NAIAS Salon automobila u Detroitu i finansijske probleme tamošnje "velike trojke", i u Japanu će se za neki dan održati jedan Salon automobila – Tokyo Auto Salon 2009 (od 9. do 11. 1. 2009.), odnosno japanski Salon tjunera.

O mnogobrojnim modifikovanim automobilima koji su najavljeni za Tokyo Auto Salon je nedavno već bilo dosta reči (pre svega o preradama novog Nissana 370Z), a najnovije u nizu saopštenja stiže iz Honde i odnosi se na njihovu Modulo seriju dorađenih standardnih modela.

Najatraktivniji primerak je ipak Sports Modulo S2000 Concept, napravljen na bazi već vremešnog roadstera S2000, koji se sada odlikuje agresivnijim spoljašnjim izgledom i unapređenim enterijerom.

Drugi zanimljiv eksponat će biti Honda Sports Modulo Fit Concept, odnosno zaista privlačno sređena Honda Fit (u Evropi Jazz), čije su glavne karakteristike takođe atraktivniji izgled spoljašnjosti i enterijera. O oba automobila u stvari i nema drugih detalja (očekuju se za nekoliko dana), ali slike ipak dovoljno govore.

Sem ova dva, Honda je za Tokyo Auto Salon 2009 pripremila čitavu paletu svojih modifikovanih modela, kao što su recimo Sports Modulo Civic Type R (na petoj slici), Fit Sports Neo (šesta slika), Crossroad Styling Study (sedma slika), a tu su i i Modulo Freed, Touring Modulo Accord i Life Style Study.čitanja : 846Komentari